Ο Μπέος προσπάθησε να πείσει πως δεν είναι... ελέφαντας: «Με τον Κούγια είχαμε κόντρα, ποτέ δεν αμφισβήτησα πως είναι ικανότατος νομικός»

Ο Μπέος προσπάθησε να πείσει πως δεν είναι... ελέφαντας: «Με τον Κούγια είχαμε κόντρα, ποτέ δεν αμφισβήτησα πως είναι ικανότατος νομικός»
Photo Credits: INTIME

O Aχιλλέας Μπέος, αναφέρθηκε στην δικαστική υπόθεση με τον Ανδρέα Τεττέι, ενώ σχολίασε και την υπεράσπιση του από τον Αλέξη Κούγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στην υπόθεση ρατσιστικής επίθεσης στον Ανδρέα Τεττέι, ενώ σχετικά με την υπεράσπιση του από τον Άλέξη Κούγια είπε πως οι διαφορές τους είναι ποδοσφαιρίκες, τονίζοντας πως τον θεωρεί ικανό νομικό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει: 

«Με τον κ. Κούγια έχουμε μια κόντρα για θέματα του ποδοσφαίρου, που χρονολογείται από 20ετίας, περίπου. Μου έχει πει πολλά, του έχω πει περισσότερα. Ενδεχομένως αυτή η κόντρα να συνεχιστεί και στο μέλλον. Ουδέποτε, ωστόσο, αμφισβήτησα, έστω και κατ’ ελάχιστον, αυτό που όλη η Ελλάδα γνωρίζει, ότι δηλαδή είναι ένας ικανότατος νομικός.

Έτσι σήμερα μαζί με τους άλλους ικανούς μας νομικούς ανέλαβε την υπεράσπιση της ΠΑΕ Βόλος από την άδικη κατηγορία περί δήθεν ρατσιστικής μου επίθεσης στον ποδοσφαιριστή Τεττέη. Αυτά επειδή πολλές ιστορίες με φίδια ακούγονται που εν τέλει μόνο τα συμφέροντα του Βόλου δεν εξυπηρετούν, αλλά σίγουρα βολεύουν τους αντιπάλους μας».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X