Κοτάρσκι: «Δεν βρίσκω λέξεις, παίξαμε πολύ άσχημα»

Κοτάρσκι: «Δεν βρίσκω λέξεις, παίξαμε πολύ άσχημα»
Photo Credits: INTIME

Ο Κροάτης πορτιέρε υπογράμμισε πως ο ΠΑΟΚ έκανε ένα πολύ κακό παιχνίδι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην πολύ κακή εικόνα του ΠΑΟΚ που «πληγώθηκε» από τα λάθη του στάθηκε ο Ντόμινικ Κοτάρσκι, μιλώντας σε κροατικά ΜΜΕ: «Δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε χειρότερα» – Πίστη για ανατροπή στη ρεβάνς της Τούμπας

Ο Κροάτης πορτιέρε του πογράμμισε πως ο ΠΑΟΚ έκανε ένα πολύ κακό παιχνίδι, αναφέροντας χαρακτηριστικά την ατάκα: «Δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε χειρότερα». Παράλληλα, εξέφρασε την πίστη πως ο Δικέφαλος μπορεί να το γυρίσει στη ρεβάνς της Τούμπας.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη του στους Κροάτες ο Ντόνιμικ Κοτάρσκι:

Αρχικά, για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: «Θα έλεγα ότι κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι. Η Ντιναμό στάθηκε καλά στο γήπεδο, αλλά δεν έπαιξε κάτι ιδιαίτερο, τους τα δώσαμε όλα μόνοι μας, οπότε δεν έχω κάτι έξυπνο να πω. Δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε χειρότερα από αυτό. Την επόμενη εβδομάδα παίζουμε εντός έδρας, οπότε πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το πως είδε την Ντιναμό: «Όπως είπα, δεν έπαιξαν κάτι ιδιαίτερο. Περίμεναν το λάθος μας, μπήκαν καλά στον χώρο και πήραμε ψυχολογία από το πρώτο γκολ. Αλήθεια δεν βρίσκω τις λέξεις, πραγματικά παίξαμε πολύ άσχημα. Πιστεύω σε μια ανατροπή στην ρεβάνς και το ελπίζω γιατί ξέρω τι είμαστε ικανοί να κάνουμε εντός αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω ότι θα παίξουμε πολύ καλύτερα στην Τούμπα, πιστεύω στην πρόκριση, είναι ενεργό αποτέλεσμα».

Για το αν είπε κάτι μετά το τέλος του αγώνα με τους συμπαίκτες του στην εθνική Ελπίδων, τον Πέρκοβιτς, τον Βίντοβιτς και τον Ζίβκοβιτς: «Τους είδα, τους χαιρέτησα και τους έδωσα συγχαρητήρια. Τους είπα ότι θα τα πούμε στην ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης πλέον μετά το 2-0: «Είπα πριν το ματς ότι δεν βλέπω άμεσο φαβορί. Είμαι απογοητευμένος μετά το αποτέλεσμα αυτό, περιμέναμε πολύ καλύτερο αποτέλεσμα και θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά η μπάλα είναι στρογγυλή, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όλα είναι στο χέρι μας για την πρόκριση στην ρεβάνς».

Για το πόσο δύσκολο ήταν να παίξει στο Μάξιμιρ μπροστά στο κοινό της Ντιναμό: «Ήταν ok… Δεν μπορώ να πω ότι ήταν πολύ συναισθηματικό για μένα. Είμαι επαγγελματίας, όταν ξεκινά ο αγώνας, όλα είναι φυσιολογικά».

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X