Europa League: «Πάτησε» τη Βιγιαρεάλ (4-0) η Μαρσέιγ - «Τεσσάρα» και η Μίλαν (4-2) κόντρα στη Σλάβια Πράγας

Europa League: «Πάτησε» τη Βιγιαρεάλ (4-0) η Μαρσέιγ - «Τεσσάρα» και η Μίλαν (4-2) κόντρα στη Σλάβια Πράγας
Photo Credits: INTIME

Συνέτριψε την Βιγιαρεάλ η Μαρσέιγ με σκορ 4-0

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρκετές ομάδες εξασφάλισαν από τους πρώτους αγώνες την πρόκριση στους προημιτελικούς του Europa League, μετατρέποντας τις ρεβάνς σε τυπική διαδικασία. Μία από αυτές είναι η Μαρσέιγ, η οποία συνέτριψε 4-0 τη Βιγιαρεάλ στο «Βελόντρόμ» με δύο γκολ του Ομπαμεγιάνγκ. Κυριαρχική εμφάνιση από τους Γάλλους, απέναντι στον πρώην προπονητή τους, Μαρθελίνιο, ο οποίος ανέλαβε τη Βιγιαρεάλ το Νοέμβριο.

Επίσης, την πρόκριση «καθάρισαν» η Λίβερπουλ και η Ρόμα. Οι «κόκκινοι» διέλυσαν 5-1 τη Σπάρτα στην Πράγα με δύο γκολ του Ντάργουϊν Νούνιες και από ένα των ΜακΆλιστερ, Λουίς Ντίας, Σόμποσλαϊ. Οι «τζαλορόσι» του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, νίκησαν 4-0 τη Μπράιτον στο «Ολύμπικο» με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, μετατρέποντας τη ρεβάνς σε τυπική διαδικασία. Η «παρθενική» συμμετοχή της Μπράιτον στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, σταματάει στους «16» του Europa League.

Προβάδισμα πήρε η Μίλαν με το 4-2 επί της Σλάβια Πράγας, η οποία έμεινε με 10 παίκτες από το 26΄ (αποβολή Μαλίκ Ντιούφ). Ωστόσο, σκόραρε δύο φορές με αριθμητικό μειονέκτημα κι αυτό σίγουρα ανεβάζει την ψηχολογία της ενόψει του β΄ αγώνα. Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Μπενφίκα και Ρέιντζερς μετά το 2-2 της Λισαβόνας, με τους Σκοτσέζους να «αγγίζουν» την έκπληξη, αλλά να δέχονται την ισοφάριση από αυτογκόλ. «Ορθάνοιχτη» η πρόκριση και στο ζευγάρι Φράιμπουργκ-Γουέστ Χαμ, αφού το 1-0 της γερμανικής ομάδες κάθε άλλο παρά τη διασφαλίζει ενόψει της ρεβάνς του Λονδίνου.

Για ακόμα μία φορά η εκπληκτική Λεβερκούζεν βρήκε τον τρόπο να παραμείνει αήττητη! Στον πρώτο αγώνα των «16» του Europa League αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Καραμπάχ στη Μπακού, παρότι βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0 έως το 70΄ (μείωσε ο Βιρτς), ενώ ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με τον Πάτρικ Σικ! Έτσι, η ομάδα-θαύμα του Τσάμπι Αλόνσο παραμένει αήττητη από το ξεκίνημα της σεζόν, σε μία διαδρομή επτά μηνών και 35 επίσημων αγώνων όλων των διοργανώσεων! Ο Βραζιλιάνος Ζουνίνιο Βιέιρα και ο Αλγερινός Γιασίν Μπενζία σημείωσαν στο πρώτο ημίχρονο τα γκολ των γηπεδούχων. Τώρα η Λεβερκούζεν καλείται να «σφγραγίσει» την πρόκριση στη ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης (14/3) στη Γερμανία.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X