Ούτε λόγος για χαμένους βαθμούς, απέναντι στον Πανναξιακό (19.00, enwsi.gr)

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

oikonomouΈτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα για την ΑΕΚ, με τα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια που έχει να δώσει σε πρωτάθλημα και κύπελλο, οι αθλήτριες του Αποστόλη Οικονόμου είναι υποχρεωμένες να κερδίσουν σήμερα με καθαρό σκορ. Ο Πανναξιακός δεν θεωρείται αμελητέα ποσότητα στην κατηγορία και μπορεί να μην πλησιάζει σε ποιότητα την Ένωση, αλλά μοιάζει ικανός να κάνει την ζημιά. Όλες αυτές οι ομάδες άλλωστε δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Αντίθετα είναι πολλά τα οφέλη που μπορούν να πάρουν αν καταφέρουν να κερδίσουν κάτι, παίζοντας με τα μεγάλα φαβορί της κατηγορίας.

Οι κιτρινόμαυρες προελαύνουν με 15 νίκες σε ισάριθμα ματς. Γνωρίζουν ότι τέλη Φεβρουαρίου και αρχές Μαρτίου παίζουν τα ρέστα όλης της χρονιάς, έχοντας να αγωνιστούν σε δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, αλλά και με τα Βριλήσσια. Ωστόσο πρώτα υπάρχει τόσο το σημερινό ματς, όσο και αυτό της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στην Σταυρούπολη, τα οποία πρέπει να κερδιθούν. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στον πρώτο γύρο, στις 16 Νοεμβρίου στη Νάξο, με την ΑΕΚ να κερδίζει 3-0.

Στα αγωνιστικά ο τεχνικός της ΑΕΚ, Αποστόλης Οικονόμου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Η Μαρίσα Φερνάντεζ θα πάρει και σήμερα χρόνο συμμετοχής (πιθανότατα ένα σετ) με το τεχνικό επιτελείο να θέλει να την φέρει στο ίδιο επίπεδο με την υπόλοιπη ομάδα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X