ΑΕΚ: Πιθανή νέα... θέση για Πινέδα στη Λαμία

ΑΕΚ: Πιθανή νέα... θέση για Πινέδα στη Λαμία
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει πολλές απουσίες την Κυριακή στη Λαμία και ο Ματίας Αλμέιδα καλείται να βρει λύσεις ξανά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα στο Κυριακάτικο (17:00) ματς της ΑΕΚ με τη Λαμία καλείται να καλύψει πολλά κενά.

Στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League στο ΔΑΚ Λαμίας δεν παίζουν ο τιμωρημένος Τσούμπερ και οι τραυματίες Αμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Ζίνι ενώ ο Λιβάι Γκαρσία οριακά θα προλάβει να μπει στην αποστολή, ενώ αμφίβολος είναι και ο Πάολο Φερνάντες.

Έτσι, ο Αργεντίνος τεχνικός της Ένωσης καλείται να βρει λύσεις κυρίως για την επίθεση, εκεί που διαπιστώνονται οι μεγάλες ελλείψεις. Δεν αποκλείεται με όλα τα παραπάνω δεδομένα να δούμε τον Ορμπελίν Πινέδα ξανά αριστερά στην επίθεση μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα, ενώ μόλις πριν μία εβδομάδα στο Χαριλάου κλήθηκε να βοηθήσει δεξιά στην επίθεση στο β’ ημίχρονο.

Ο Μεξικανός έχει το προσόν να μπορεί να παίζει σε πολλές θέσεις μεσοεπιθετικά, αλλά και στην άμυνα και αυτό επιτρέπει στον Αλμέιδα να τον βάλει την Κυριακή αριστερά, ώστε να διατηρήσει βασικούς το εξαιρετικό κεντρικό δίδυμο των χαφ Λιούμπιτσιτς – Γιόνσον.

Για το δεξί άκρο της επίθεσης υπάρχει ο Ελίασον (παίζει και αριστερά αρκετά εσχάτως) που είναι σε πολύ καλή κατάσταση το 2024, ενώ στην επίθεση πίσω από τον Έκι Πόνσε υπάρχουν οι λύσεις του Πέτρου Μάνταλου και του Ροδόλφο Πισάρο οι οποίοι αμφότεροι δεν ήταν καλοί κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X