Προς αναβολή το Σαουθάμπτον-Πρέστον, καθώς αποθήκη τυλίχθηκε στις φλόγες, δίπλα στο γήπεδο

Προς αναβολή το Σαουθάμπτον-Πρέστον, καθώς αποθήκη τυλίχθηκε στις φλόγες, δίπλα στο γήπεδο
Photo Credits: INTIME

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε αποθήκη που βρίσκεται δίπλα από το γήπεδο της Σαουθάμπτον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε, λίγα μέτρα μακριά από το γήπεδο της Σαουθάμπτον, λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη της εντός έδρας αναμέτρησής της με την Πρέστον, στο πλαίσιο της 36η αγωνιστική της αγγλικής Championship.

Η φωτιά ξεκίνησε από μια παλιά αποθήκη που βρίσκεται πολύ κοντά στο γήπεδο με τους καπνούς να διακρίνονται από χιλιόμετρα μακριά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC, στο γήπεδο την ώρα της φωτιάς υπήρχαν αρκετοί εργαζόμενοι, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν έγκαιρα και προχώρησαν σε εκκένωση, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να επεμβαίνουν για να περιορίσουν τη ζημιά.

Ωστόσο, για λόγους ασφαλείας και με τις ζημιές στους γύρω δρόμους του γηπέδου να είναι αρκετά μεγάλες, πάρθηκε η απόφαση να αναβληθεί η αποψινή αναμέτρηση της Σαουθάμπτον με την Πρέστον, με τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του να αναμένεται άμεσα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X