Super League: Ψηφίστηκε η αναβολή της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ!

Super League: Ψηφίστηκε η αναβολή της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ!
Photo Credits: INTIME

Αναβάλλεται η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι 14 ΠΑΕ συμφώνησαν με την αναβολή της 2ης αγωνιστικής των play off στο συμβούλιο που ξεκίνησε σήμερα στις 15.00, ώστε ο Πογιέτ να έχει τους διεθνείς στη διάθεσή του πιο νωρίς.

Στο συμβούλιο και στη Γενική Συνέλευση της Super League, οι εκπρόσωποι των ομάδων, ψήφισαν θετικά – όπως αναμενόταν – για την αναβολή της 2ης αγωνιστικής των play off. Η πρεμιέρα των play out θα διεξαχθεί κανονικά.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις υποχρεώσεις της Εθνικής στη μάχη της για την πρόκρισή της στην τελική φάση του Euro. Θυμίζουμε ότι στις 17/3 ήταν προγραμματισμένη η 2η αγωνιστική και στις 21/3 είναι προγραμματισμένος ο ημιτελικός με το Καζακστάν στην Opap Arena.

Ο Πογιέτ, θέλει τους διεθνείς στη διάθεσή του όσο πιο νωρίς γίνεται και στα γραφεία της Λίγκας έλεγαν μεταξύ τους οι εκπρόσωποι των ομάδων ότι «πρόκειται για μια ιστορική στιγμή να βρεθεί η Εθνική και πάλι σε μια τελική φάση ύστερα από χρόνια». Απαντες ήταν θετικοί στην αναβολή και έτσι έγινε δεκτό το αίτημα του Ουρουγουανού τεχνικού

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X