Ζούρος: «Χάσαμε το παιχνίδι μόνοι μας - Σήμερα εγκληματήσαμε!»

Ζούρος: «Χάσαμε το παιχνίδι μόνοι μας - Σήμερα εγκληματήσαμε!»
Photo Credits: INTIME

Για τα «εγκλήματα» που έκανε η ΑΕΚ Betsson στο ματς με τη Χάποελ Χολόν, μίλησε ο Ηλίας Ζούρος

Απογοητευμένος από την εικόνα της ΑΕΚ Betsson και την ήττα στην 3η παράταση από την Χάποελ Χολόν παρουσιάστηκε ο Ηλίας Ζούρος.

Ο Ηλίας Ζούρος τόνισε ότι η ΑΕΚ “εγκλημάτησε” στην αναμέτρηση με την Χαποελ Χολον, αφού απώλεσε διαδοχικές ευκαιρίες για να φτάσει στη νίκη και υπέπεσε σε αρκετά λάθη, όπως επισήμανε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Ζούρος:

Για τις πρώτες του σκέψεις για το παιχνίδι: “Είναι πολύ στενάχωρο να χάνεις έναν αγώνα σαν αυτόν. Χάσαμε τις ευκαιρίες, σε κάθε κατάσταση. Πολλά λάθη, χαμένα λέι απ, χαμένες βολές. Δεν παίξαμε άμυνα, χάσαμε το προβάδισμα που είχαμε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Η Ευρώπη τελείωσε για εμάς, δυστυχώς. Κάποιες φορές χρειάζεσαι την τύχη, κάποιες άλλες απλά να παίξεις καλύτερα. Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι φοράνε αυτή τη φανέλα και πρέπει να δίνουν τα πάντα στο γήπεδο. Σήμερα χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία για να κερδίσουμε. Το παιχνίδι αυτό τελείωσε για μας.

Κάτι τελευταίο που θα ήθελα να πω είναι πως είναι στενάχωρο να παίζεις σε άδειο γήπεδο. Δεν είναι αυτό το μπάσκετ. Η ουσία είναι να παίζεις μπροστά σε φιλάθλους, όχι σε άδειες εξέδρες”.

Για την ευκαιρία που έχασε η ΑΕΚ να τελειώσει το ματς και να φύγει νικήτρια: “Είχαμε press break και κάναμε λανθασμένη πάσα. Έπρεπε να πάει η μπάλα σε άλλον παίκτη, εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι άλλο και κάναμε λάθος. Φάγαμε τρίποντο και κάναμε μετά κι άλλο λάθος. Είχαμε εξηγήσει πως είχαμε χρόνο για να πάρουμε το παιχνίδι και ίσως τη διαφορά. Εμείς βιαστήκαμε. Σήμερα εγκληματήσαμε! Δεν μπορείς να κάνεις λάθος πάσες στο πλάι. Δηλαδή δεν γίνεται να κάνεις λάθος πάσα. Δώσαμε το δικαίωμα. Μετά ξανακάναμε λάθος πάσα, ενώ ένας παίκτης είναι μόνος.

Μας στοίχισε πολύ κι η αποβολή του Λάνγκστον (Χολ), επειδή έχει το χάρισμα να διαβάζει το παιχνίδι, με μυαλό, δίνει ηρεμία στο παρκέ. Παίξαμε με έναν πολύ ιδιαίτερο αντίπαλο, που έπαιξε ζώνη για τριάντα – σαράντα λεπτά. Είναι διαφορετικό στιλ μπάσκετ αυτό. Το να παίζεις συνέχεια ζώνη σημαίνει ότι έχεις ελλείψεις που πρέπει να καλύψεις. Χάσαμε το παιχνίδι μόνοι μας, γι’ αυτό είμαι στεναχωρημένος”

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X