Τσάμπι Αλόνσο: Τόσα ζητάει η Λεβερκούζεν για να τον αφήσει

Τσάμπι Αλόνσο: Τόσα ζητάει η Λεβερκούζεν για να τον αφήσει
Photo Credits: INTIME

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι διατεθειμένη να ζητήσει μέχρι και 23 εκατ. ευρώ για να αποδεσμεύσει τον Τσάμπι Αλόνσο το καλοκαίρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Mπάγερ Λεβερκούζεν είναι σίγουρο πως θα ζητήσει αρκετά χρήματα από όποια ομάδα αποφάσισει να προσλάβει την Τσάμπι Αλόνσο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ισπανός έχει κάνει τρομερή δουλειά στο πρώτο του project ως πρώτος προπονητής ανδρικής ομάδας και ήδη πολιορκείται από «γίγαντες» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Όπως είναι γνωστό ο Ισπανός κόουτς βρίσκεται στην κορυφή της λίστας τόσο της Λίβερπουλ όσο και της Μπάγερν Μονάχου, ενώ ανά καιρούς έχει «συνδεθεί» με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η ομάδα που θα κάνει δικός της τον Αλόνσο θα πρέπει να δώσει στη Λεβερκούζεν μια αποζημίωση της τάξης των 23 εκατομμυρίων ευρώ! Αυτό σημαίνει πως ο Ισπανός θα μπει στη ψηλά στη λίστα με τις πιο ακριβές «μεταγραφές» προπονητών, πίσω από τη «μετακίνηση» του Γιούλιαν Νάγκελσμαν από τη Λειψία στην Μπάγερν, η οποία είχε κοστίσει περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X