Ο Ζήκος κρίνει τον ανταγωνισμό της ΑΕΚ: «Σταθερός ο ΠΑΟΚ, οι άλλοι έβαλαν τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι, στη χειρότερη φάση ο Παναθηναϊκός» (VIDEO)

Ο Ζήκος κρίνει τον ανταγωνισμό της ΑΕΚ: «Σταθερός ο ΠΑΟΚ, οι άλλοι έβαλαν τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι, στη χειρότερη φάση ο Παναθηναϊκός» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στο AEK after της Δευτέρας του ENWSI TV ο Άκης Ζήκος σχολίασε και την εικόνα των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ ενόψει play offs

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το προσεχές Σαββατοκύριακο ξεκινούν τα play offs με την ΑΕΚ να ρίχνεται στην μάχη για τη διατήρηση των σκήπτρων της στη Super League ξεκινώντας από το -1 και την κορυφή, όπου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Στο AEK after της Δευτέρας του ENWSI TV ,  λοιπόν, ο Άκης Ζήκος σχολίασε την εικόνα των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ ενόψει play offs. Αναφέρθηκε δηλαδή στον ανταγωνισμό που θα ΄χει η ΑΕΚ ούσα η κάτοχος του τίτλου και αυτή που θα παλέψει για την διατήρηση της πρωτοκαθεδρίας στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Ο ΠΑΟΚ είναι σταθερός», ήταν το σχόλιο του Ζήκου για την εικόνα της ομάδας του Λουτσέσκου επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως «ο Παναθηναϊκός είναι στη χειρότερη φάση του».

Όσο για τον Ολυμπιακό, σημείωσε πως «οι άλλοι τον έβαλαν στο παιχνίδι», μία άποψη με την οποία ταυτίζονται πολλοί.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X