Νίκη ή αποκλεισμός για την ΑΕΚ Betsson απέναντι στην Χάποελ Χολόν, στα άδεια από κόσμο Λιόσια (20:45, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Νίκη ή αποκλεισμός για την ΑΕΚ Betsson απέναντι στην Χάποελ Χολόν, στα άδεια από κόσμο Λιόσια (20:45, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Μόνο νίκη θέλει η ΑΕΚ Betsson απέναντι στην Χάποελ Χολόν

Η ΑΕΚ Betsson υποδέχεται την Χαποέλ Χολόν (20:45, CS4, LIVE σχολιασμός enwsi.gr), στην πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου της φάσης των «16» του BCL. H Ένωση βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς ξεκίνησε με ρεκόρ 0-3 και είναι στην τελευταία θέση του ομίλου.

Για να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης, έστω και μαθηματικές, θα πρέπει να πάρει την νίκη σήμερα και να περιμένει και το αποτέλεσμα του αγώνα Προμηθέας-Μούρθια στην Πάτρα. Μετά το νικηφόρο πέρασμα από την Πυλαία, η Ένωση πήρε ψυχολογία, δείχνοντας βελτίωση σε αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού της και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Ο Ηλίας Ζούρος για ακόμα ένα παιχνίδι, δεν θα έχει στην διάθεση του, τον Δημήτρη Φλιώνη που ακόμα δεν έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνηση, ενώ και ο Τζάστιν Τίλμαν αργεί ακόμα να επιστρέψει. Από την άλλη και η Χολόν αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς έχει αμφίβολους τους Άρτζι, Ντόσον και Χάρις. Θυμίζουμε ότι στον πρώτο αγώνα, οι Ισραηλινοί είχαν κερδίσει με 79-68 την ΑΕΚ.

Το παιχνίδι γίνεται κεκλεισμένων των θυρών, καθώς ούτε οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να μπουν στο γήπεδο, μετά την απόφαση του BCL, για την αποφυγή επεισοδίων.
Διαιτητές στο αποψινό παιχνίδι θα είναι οι Αντόνιο Κόντε-Ρουίθ (Ισπανία), Σαβέριο Λανζαρίνι (Ιταλία) και Γιενέρ Γιλμάζ (Τουρκία).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X