Επέστρεψε ορεξάτος ο Τεντόγλου και παρουσίασε το μετάλλιο: «Αν ήταν απόγευμα θα έκανα καλύτερη επίδοση» (VIDEO)

Επέστρεψε ορεξάτος ο Τεντόγλου και παρουσίασε το μετάλλιο: «Αν ήταν απόγευμα θα έκανα καλύτερη επίδοση» (VIDEO)

Με καλή διάθεση επέστρεψε ο Μίλτος Τεντόγλου από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Γλασκώβης και παρουσίασε το χρυσό μετάλλιο στον κόσμο που τον περίμενε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θερμή υποδοχή ετοίμασε ο κόσμος και οι δημοσιογράφοι στον Μίλτο Τεντόγλου κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο, κρατώντας το χρυσό μετάλλιο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Γλασκώβης.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης με αρκετή διάθεση παρουσίασε το μετάλλιο μπροστά στις κάμερες και αποσπώντας τα χειροκροτήματα. «Θα το γυρίσω για όλους», είπε και στη συνέχεια έβγαλε φωτογραφίες και έκανε δηλώσεις.

«Εντάξει άλλο να κερδίζεις με 8,20 και άλλο με 8,50 γιατί αν ήταν απόγευμα θα έκανα καλύτερη επίδοση», δήλωσε ενώ για τον αντίπαλό του πρόσθεσε: «Του το δίνω ήταν πολύ καλύτερος από μένα σε αυτό τον αγώνα. Συνήθως βάζουμε κόντρες μεταξύ μας για επίδοση και όχι για θέση. Αυτή τη φορά ήταν καλύτερος».


Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X