Η αδικαιολόγητη αφέλεια της ΑΕΚ και το καλό πρόγραμμα!

Μοιράστε σότο άφοβα, η ΑΕΚ και ο Μελισσανίδης ελέγχουν τα πάντα!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για τους νταμπλούχους που πρέπει να βρουν ξανά τη γυαλάδα στα μάτια τους για τον τίτλο, εστιάζει στο πρόγραμμα και έχει υστερόγραφα...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ας αρχίσουμε από τα βασικά με αφορμή και την κλήρωση για το πρόγραμμα των play off: επιτέλους τέλος στα δώρα και τις απώλειες σε αγώνες που η ΑΕΚ έπρεπε να κερδίσει βάση της εικόνας των δύο αντιπάλων. Φτάνει όμως γιατί φέτος και έως τώρα το …παράκανε η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα με κύρια ευθύνη, άσχετα με τα δεδομένα και αποδεδειγμένα διαιτητικά λάθη, των παικτών και της νοοτροπίας σε ματς που δεν γίνεται να μη κατακτάει η ομάδα αυτό που επαναλαμβάνω αξίζει! Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό στο απαιτητικό μίνι πρωτάθλημα κάτι που αν συμβεί εννοείται θα αφήσει την Ένωση εκτός τίτλου και θα μετατρέψει τη σεζόν σε αποτυχημένη!

Μπορεί στα ντέρμπι και ειδικά στα ματς με τις πέντε υπόλοιπες ομάδες που μετέχουν στα play off η ΑΕΚ να έχει το πάνω χέρι, ωστόσο δείχνει ποδοσφαιρικές ασθένειες τέτοιες, οι οποίες δεν συνάδουν με ομάδα που θέλει με… λύσσα τον τίτλο! Ίσως επειδή έχει προηγηθεί το νταμπλ μια σεζόν πίσω πλέον, κατανοητό και δικαιολογημένα σε έναν βαθμό, αλλά ως εδώ πλέον. Πρέπει να προκύψει και πάλι εκείνη η… γυαλάδα στα μάτια όλων και να αντιμετωπίσει ξανά όλα τα παιχνίδια σαν τελικούς, σα να μην υπάρχει αύριο και σα να παίζεται όλη η χρόνια σε ενενήντα λεπτά. Χωρίς να παρουσιάζεται μπλαζέ έπειτα από την επίτευξη ενός γκολ, ή επειδή απλά προηγείται και οδεύει προς την ολοκλήρωση το ματς.

Αυτό το χει πληρώσει ήδη πολύ ακριβά η ομάδα έχοντας πετάξει 14 βαθμούς και τους μίσους από αυτούς ενώ βρίσκεται μπροστά στο σκορ και αφού έχουμε περάσει το 80ο λεπτό! Γεγονός απαράδεκτο για ομάδα που θέλει το πρωτάθλημα. Προφανώς και δεν θα τα έπαιρνε όλα αυτά τα ματς, θα είχε χαμένους βαθμούς και πάλι, όχι όμως τόσους πολλούς και με τέτοια αδικαιολόγητη αφέλεια! Τώρα η πίεση αυξάνεται και είναι στα πόδια των νταμπλούχων να την κάνουν να περάσει ως παραγωγική και όχι δημιουργώντας επιπλέον πρόβλημα για να φτάσει στην επίτευξη του στόχου η ομάδα, που δεν είναι άλλος, από την κατάκτηση του τίτλου.

Καλό το πρόγραμμα για την ΑΕΚ αρκεί να το αποδείξει στο χορτάρι! Η αδικαιολόγητη αφέλεια της ΑΕΚ και το καλό πρόγραμμα!

Προφανώς λοιπόν και απαγορεύεται να επαναληφθούν τα δώρα σε αυτό το διάστημα. Αντίστοιχα με αυτά του πρώτου και του τρίτου γκολ που δέχτηκε η ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη και την αναμέτρηση με τον Άρη. Λάθη ατομικά που προκάλεσαν δύο γκολ απαράδεκτα για ομάδες που θέλουν το πρωτάθλημα και μάλιστα σε μια αγωνιστική που θα είχε όφελος από γκέλα ενός εκ των τριών υπόλοιπων ανταγωνιστών! Δεν είναι δυνατό να είναι δύο από τα τρία γκολ προσφορά, κανονική χορηγία όμως, ειδικά σε αυτό το παιχνίδι όπως προέκυψε από όσα είδαμε. Με αποτέλεσμα μάλιστα μετά να ανοίγει η κουβέντα γύρω από ατομικές ευθύνες που μόνο κακό κάνουν στην ομάδα…

Προσωπικά μετά την κλήρωση του προγράμματος των play off και με δεδομένο ότι θα παιχτούν τα ματς όπως προβλέπεται και δίχως αναβολές, θεωρώ ότι μας χαμογέλασε επιτέλους πρώτη φορά το σύστημα, ίσως γιατί τούτη τη φορά δεν υπήρξε δάκτυλος άλλων… Πέρυσι βέβαια το πρόγραμμα ήταν εντελώς αντίθετο από αυτό που θα ήθελε η ομάδα και τα κατάφερε κάτι που γενικά σημαίνει ότι στο τέλος της όποιας σχετικής κουβέντας, όλοι παίζουν με όλους και εφόσον είσαι αυτός που πρέπει, δεν έχει καμία σημασία η σειρά των αγώνων! Ωστόσο είναι σημαντικά τα πρώτα δύο ματς και η ΑΕΚ έχει μια και μόνο υποχρέωση.

Αυτή δεν είναι άλλη από τις νίκες. Με το καλημέρα στα play off η ομάδα οφείλει να έχει δύο τρίποντα με Λαμία εκτός και Ολυμπιακό εντός… Να εκμεταλλευτεί με αυτόν τον τρόπο και όλα τα υπόλοιπα αποτελέσματα στα άλλα ματς των δύο αυτών αγωνιστικών, προκειμένου να επιστρέψει στην κορυφή, εκεί από όπου θα έπρεπε να βρίσκεται στην αφετηρία του απαιτητικού μίνι πρωταθλήματος! Είναι σίγουρα καλό το πρόγραμμα, αν κάποιος προτιμάει “βολικό”, έως το τέλος αρκεί να είναι βέβαια και η ομάδα αυτή που πρέπει. Να το αποδείξει στο χορτάρι όπως το έχει κάνει βέβαια, για να μην ξεχνιόμαστε, με όλους αυτούς που μετέχει στα play off, αφού στα μεταξύ μας παιχνίδια με όλους: δεν τους βλέπουμε!

Στις Σέρρες, με την Κηφισιά, απέναντι στον Παναιτωλικό, με ΠΑΟΚ και με Άρη, σε όλα αυτά τα ματς γκολ και γκέλα από το 85′ και μετά: αδικαιολόγητα αφέλεια!

Η αδικαιολόγητη αφέλεια της ΑΕΚ και το καλό πρόγραμμα!
Υγ: Εννοείται πως δεν υπήρχε περίπτωση να μη γίνει προσπάθεια να απαξιωθεί και η διαδικασία κλήρωσης του προγράμματος της Superleague από το νούμερο 2 φυσικά… Ήρθαν όμως και απαντήσεις και ένα μεγάλο γλέντι – ξεφτίλισμα από τον Γιώργο Κοσμά όπως ακριβώς του αρμόζει και του ταιριάζει! Κρίμα να επιτρέπουν τέτοιες συμπεριφορές και να τις ανέχονται, έπρεπε να τον είχαν ήδη …ξεράσει, όχι από τον Ολυμπιακό, εκεί ταιριάζει γάντι και όπως φαίνεται τους εκφράζει (ολους και τον κόσμο που τον ανέχεται) από τον συνεταιρισμό!

Υγ2: Η διαιτησία δεν ήταν αυτή που έπρεπε, όλοι έχουμε ματιά και βλέπουμε, τίποτα δεν κάνει στη τύχη άλλωστε και ο Σιδηρόπουλος. Όμως τούτη η εποχή, λίγο πριν την έναρξη των play off, δεν πρέπει να προβάλλει κανείς τη δικαιολογία και ας υφίσταται. Για μια φάση ακόμη περιμένω, ξημέρωσε και ακόμη από όλους, γιατί δεν τιμωρήθηκε με αποβολή το μπουκέτο του Βέλεθ στο πρόσωπο του Τσούμπερ σε φάση που η μπάλα είναι χαμηλά, στα πόδια…

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X