Η ΑΕΚ έχασε 14 βαθμούς από ματς που προηγήθηκε και οι μισοί απ' αυτούς με γκολ μετά το 80'

ENWSI TV: LIVE το ΑΕΚ talk για το ματς με τον Αρη με Καζαντζόγλου και Λούπο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Συνολικά 14 βαθμούς έχασε η ΑΕΚ από ματς στα οποία είχε βρεθεί μπροστά στο σκορ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μόλις μια ήττα έκλεισε η ΑΕΚ την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος αλλά και με συνολικά 14 βαθμούς πεταμένους σε παιχνίδια τα οποία προηγήθηκε στο σκορ και δεν κατάφερε να το κρατήσει.

Έτσι κι αλλιώς ο τρόπος που η ΑΕΚ έχασε τη νίκη (και την πρωτιά στην κανονική περίοδο) χθες στο Κλεάνθης Βικελίδης ήταν σκληρός. Σε ματς που προηγήθηκε δυο φορές στο σκορ και με γκολ που δέχθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Και έγινε ακόμα πιο σκληρό, από την στιγμή που δεν καν η πρώτη φορά που κάτι αντίστοιχο της έχει συμβεί. Το ακριβώς αντίθετο.

Παρόλο που η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος μόλις με μια ήττα (αυτή από τον ΟΦΗ), είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός των βαθμών που δεν έβαλε στο σακούλι της, σε ματς στα οποία προηγήθηκε στο σκορ. Εξίσου μεγάλος είναι και ο αριθμός των χαμένων βαθμών, με γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ μετά το 80ο λεπτό των παιχνιδιών.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος με 8 ισοπαλίες. Απ’ αυτές στις 7, ήταν εκείνη που έβαλε πρώτη γκολ. Και μάλιστα σε ντέρμπι με Ολυμπιακό, με Παναθηναϊκό και με ΠΑΟΚ. Όπως και με Κηφισιά, Παναιτωλικό, Πανσερραϊκό και Άρη. Σ’ όλα προηγήθηκε στο σκορ αλλά σε κανένα δεν πήρε τους τρεις βαθμούς. Συνολικά έχασε 14.

Απ’ αυτούς τους 14 χαμένους βαθμούς παραπάνω από τους μισούς, η ΑΕΚ τους έχασε με γκολ που δέχθηκε από το 80ο λεπτό και μετά. Στην Κηφισιά στο 85′, στις Σέρρες στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, στην Τούμπα στο 89′ και στο Κλεάνθης Βικελίδης πάλι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Ακόμα και οι τέσσερις βαθμοί που χάθηκαν ουσιαστικά στις τελευταίες φάσεις δυο παιχνιδιών της ΑΕΚ, είναι μια πολύ σκληρή κατάσταση.

Προφανώς και δεν έχει νόημα η συζήτηση για το που θα βρισκόταν τώρα βαθμολογικά η ΑΕΚ, αν δεν είχε χάσει αυτούς τους 14 βαθμούς. Ή έστω αυτοί οι τέσσερις που χάθηκαν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Για τον Αλμέιδα και τους παίκτες του αυτό που υπάρχει αυτή την στιγμή, είναι η σκέψη και η δουλειά, για να μην επαναληφθεί στα Play Offs.

Πηγή: Sportal.gr

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X