Γερμανία: Σε δίκη δύο πρώην πρόεδροι της DFB για φοροδιαφυγή σε σχέση με το Μουντιάλ 2006

Γερμανία: Σε δίκη δύο πρώην πρόεδροι της DFB για φοροδιαφυγή σε σχέση με το Μουντιάλ 2006
Photo Credits: INTIME

Οι πρώην πρόεδροι της γερμανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (DFB) Τεό Τσβάντζιγκερ και Βόλφγκανγκ Νίρσμπαχ παραπέμφθηκαν σήμερα σε δίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι πρώην πρόεδροι της γερμανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (DFB) Τεό Τσβάντζιγκερ και Βόλφγκανγκ Νίρσμπαχ παραπέμφθηκαν σήμερα σε δίκη μαζί με έναν πρώην γενικό γραμματέα, κατηγορούμενοι για φοροδιαφυγή σε σχέση με το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 που φιλοξενήθηκε στη Γερμανία.

Στο επίκεντρο αυτής της υπόθεσης που έχει απασχολήσει το νομικό σύστημα για χρόνια και έχει επίσης συμπεριλάβει πολλές άλλες ξεχωριστές έρευνες, συμπεριλαμβανομένης μιας ανάθεσης από το DFB, είναι μια πληρωμή 6,7 εκατομμυρίων ευρώ που συνδέεται με ένα Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006, γεγονός που δεν έγινε ποτέ.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X