Όλα... καλά στον Παναθηναϊκό: Διήμερο ρεπό οι παίκτες και ο Τερίμ στην Τουρκία

Όλα... καλά στον Παναθηναϊκό: Διήμερο ρεπό οι παίκτες και ο Τερίμ στην Τουρκία
Photo Credits: INTIME

Τι και αν ο Παναθηναϊκός τερμάτισε 4ος, για τον Τερίμ και τους παίκτες του όλα είναι καλά...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι και αν ο Παναθηναϊκός τερμάτισε 4ος, τι και αν έχει μία νίκη στο τελευταίο καρέ αγώνων, για τον Τερίμ όλα είναι καλά.

Ο Τούρκος τεχνικός έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του και ο ίδιος έφυγε για Τουρκία!

Ο Τερίμ έχει παραχωρήσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του τη Δευτέρα και την Τρίτη, κρίνοντας πως πρέπει να ξεκουραστούν μετά από ένα βαρύ πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή. Η ισοπαλία στο Ηράκλειο δεν μετέβαλλε, τουλάχιστον μέχρι τώρα, το σκεπτικό του 71χρονου τεχνικού.

Οι «πράσινοι» θα μεταβούν το απόγευμα της Τετάρτης στο «Γεώργιος Καλαφάτης», για να προπονηθούν ξανά.

Μάλιστα ο Τερίμ μετέβη το πρωί της Δευτέρας (04/03) αεροπορικώς στο νησί της Κω κι από εκεί στο λιμάνι προκειμένου, να επιβιβαστεί σε σκάφος για να ταξιδέψει με προορισμό το Μπόντρουμ.

Την είδηση έφερε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα «realvoice995.gr», η οποία μάλιστα δημοσίευσε φωτογραφία του Τούρκου προπονητή με τον οδηγό ταξί ο οποίος και τον μετέφερε στο λιμάνι του νησιού απ’ όπου και αναχώρησε για τη χώρα του.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X