Συμπλοκές οπαδών στο Κολωνία - Μπάγερ Λεβερκούζεν, έπεσε αναίσθητος υπάλληλος φύλαξης!

Συμπλοκές οπαδών στο Κολωνία - Μπάγερ Λεβερκούζεν, έπεσε αναίσθητος υπάλληλος φύλαξης!
Photo Credits: INTIME

Σφοδρές συγκρούσεις φίλων της Κολωνίας και της Μπάγερ Λεβερκούζεν έλαβαν χώρα, εντός γηπέδου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από επεισόδια στιγματίστηκε το χθεσινό ντέρμπι της Κολωνίας με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να επιτίθενται οι μεν στους δε και… τούμπαλιν, στο πάνω διάζωμα του βόρειου τμήματος στο «Ράιν Ενεργκί Στάντιον», σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπική Αστυνομίας.

Μάλιστα, οι συμπλοκές είχαν σαν αποτέλεσμα και τον τραυματισμό ενός υπαλλήλου φύλαξης, ο οποίος έπεσε αναίσθητος στο έδαφος καθώς «χτυπήθηκε στο κεφάλι με μπουνιά από κάποιον εκ των εμπλεκόμενων», όπως έγινε γνωστό!

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης της Ρηνανίας από διασώστες, αλλά περαιτέρω λεπτομέρειες για την κατάστασή του δεν έχουν γίνει έκτοτε γνωστές…

Η Αστυνομία χώρισε και τρεις ανθρώπους που μάλωναν μπροστά από το γήπεδο, επίσης μετά το παιχνίδι, ενώ υπήρξε και πορεία περίπου 500 ανθρώπων η οποία κατέληξε σε επίθεση στις ομάδες έκτακτης ανάγκης, ενώ ερευνώνται δέκα άτομα για σοβαρές παραβιάσεις, δύο εκ των οποίων έχουν ήδη συλληφθεί!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X