Μπούσης μετά το 2-2 με τον Παναθηναϊκό: «Περήφανος για τους παίκτες μας, έρχονται σπουδαία πράγματα για τον ΟΦΗ»

Μπούσης μετά το 2-2 με τον Παναθηναϊκό: «Περήφανος για τους παίκτες μας, έρχονται σπουδαία πράγματα για τον ΟΦΗ»
Photo Credits: INTIME

Περήφανος για τον ΟΦΗ δήλωσε ο Μιχάλης Μπούσης στα social media μετά το 2-2 της ομάδας των Δέλλα-Μπορμπόκη με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησης στα social media για την ισοπαλία των Κρητικών κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Έλληνα επιχειρηματία να παρουσιάζεται αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας, ενώ παράλληλα έδωσε και συγχαρητήρια στους παίκτες για τη χθεσινή (03/03) τους εμφάνιση.

Ο ΟΦΗ των Τραϊανού Δέλλα και Βασίλη Μπορμπόκη πήρε τον βαθμό κόντρα στον Παναθηναϊκό και με 5 σε 4 ματς με Δέλλα απομακρύνθηκε από την «καυτή ζώνη».

Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Μιχάλης Μπούσης, είναι και πάλι ενεργός μετά το τεταμένο κλίμα του προηγούμενου διαστήματος.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας έδωσε το σύνθημα αντεπίθεσης του ΟΦΗ μέσα από ανάρτησή του στα social media, δηλώνοντας παράλληλα περήφανος για την εμφάνιση των παικτών και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της ομάδας.

“Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μας. Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και είμαι περήφανος για το γεμάτο γήπεδο που στηρίζει την ομάδα μας. Έρχονται σπουδαία πράγματα για τον ΟΦΗ”, έγραψε ο Μιχάλης Μπούσης στο Instagram.

Δείτε το βίντεο:

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X