Σημαντικό ματς για την ΑΕΚ Β' σήμερα στην έδρα του Αιολικού (15:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Σημαντικό ματς για την ΑΕΚ Β' σήμερα στην έδρα του Αιολικού (15:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Β' δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα ένα σημαντικό ματς για την ΑΕΚ Β’.

Η ομάδα του Νίκου Κούστα φιλοξενείται σήμερα(4/3, 15.00) από τον Αιολικό στη Μυτιλήνη για την προτελευταία αγωνιστική της Super League 2 και έχει ως στόχο την νίκη, η οποία θα την φέρει αγκαλιά με τα play off.

Η Ένωση δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια της, καθώς έχει μείνει πέντε αγωνιστικές αήττητη(3 ισοπαλίες, 2 νίκες), ενώ στο τελευταίο ματς, κόντρα στον Απόλλων Πόντου, πανηγύρισε την πιο ευρεία νίκη της στο πρωτάθλημα με σκορ 4-0. Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, οι «κιτρινόμαυροι» δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα, κάτι που σημαίνει πως ο τεχνικός της ομάδας θα έχει διαθέσιμα όλα του τα όπλα για αυτήν την κρίσιμη αναμέτρηση.

Ο Αιολικός δεν διανύει καθόλου καλή σεζόν, καθώς βρίσκεται στη προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς σε 20 ματς. Εντός έδρας, η ομάδα του Σλόμπονταν Κριτσμάρεβιτς, παρόλο που έχει πάρει τους 11 από τους 19 πόντους της, δεν θεωρείται από τις καλύτερες του πρωταθλήματος, καθώς μετράει 2 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες με 13 γκολ ενεργητικό και 16 παθητικό.

Ο σύλλογος της Μυτιλήνης προέρχεται από την ήττα με 1-0 από τον Καμπανιακό στο ντέρμπι παραμονής, ενώ στις τελευταίες 5 αγωνιστικές μετράει μόλις μια νίκη, αυτή με τον Απόλλων Πόντου πριν από δύο εβδομάδες. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Αιολικός θα παραταχθεί δίχως τον προπονητή του στο ματς με την ΑΕΚ Β’, καθώς αποβλήθηκε στο ματς με τον Καμπανιακό.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X