ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων του Κλεάνθης Βικελίδης

Εικόνες πριν το Άρης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 παίκτες της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν απέναντι στον Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν τελείωσε όταν έπρεπε και μπορούσε το ματς με τον Άρη και στο τέλος την πάτησε. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο Κλεάνθης Βικελίδης

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Σε κακό απόγευμα. Ίσως να μπορούσε να είχε πιο γρήγορη αντίδραση στο πρώτο γκολ του Άρη και ενδεχομένως να έπρεπε να διώξει την μπάλα προς τα πλάγια και όχι προς τον άξονα, στο δεύτερο γκολ. Στο τρίτο, δεν μπορούσε φυσικά να έχει ευθύνη για το πέναλτι.

Λάζαρος Ρότα: Στο ανασταλτικό του κομμάτι ήταν σταθερός. Και κέρδισε τις περισσότερες από τις μονομαχίες. Στην επιθετική λειτουργία όμως και στα ανεβάσματά του, είχε βιαστικές ενέργειες και αυτό δεν επέτρεπε να έχει καλές συνεργασίες. Ακόμα και στις καλές ενέργειες που έκανε, δεν τις τελείωσε σωστά.

Ντομαγκόι Βίντα: Προσπάθησε να κρατήσει σωστά την θέση του και να καλύψει τους χώρους. Τον εξέθεσε ο Κάλενς κυρίως, στην φάση του γκολ του Άρη. Γενικώς όμως ήταν και πάλι ένας παίκτης σημείο αναφοράς συνολικά για το παιχνίδι της ΑΕΚ. Θα μπορούσε να ήταν από τους κορυφαίους, ειδικά από την στιγμή που πέτυχε και το γκολ αλλά ήρθε το χέρι στην τελευταία φάση του ματς.

Άλεξ Κάλενς: Παρότι ξεκίνησε καλά το ματς, η συνέχεια του δεν ήταν ανάλογη. Στο γκολ του Άρη που σωστά ακυρώνεται ως οφσαίντ, χάνει εντελώς τον Φετφατζίδη. Και στην φάση που το πρώτο γκολ μετράει, χάνει εντελώς την θέση του. Επίσης κάνει μεγάλο λάθος να δώσει ένα φάουλ στον Άρη έξω από την περιοχή όπως έκανε και με τον ΠΑΟΚ, στο φινάλε του ματς.

Εχσάν Χατζισαφί: Επέστρεψε μετά από καιρό ως βασικός στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στο επιθετικό κομμάτι είχε κάποιες καλές συνεργασίες και πρωτοβουλίες στην επίθεση. Στο ανασταλτικό είχε κάποια ζητήματα με τον γρήγορο Παναγίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο έκοψε κάποιες φάσεις, αλλά και πάλι δεν είχε σταθερότητα.

Γενς Γιόνσον: Ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, υπήρχαν στιγμές που φαινόταν σαν να ήταν μόνος του, όλο το κέντρο της ομάδας. Ήταν παντού μέσα στο γήπεδο για να κάνει τα πάντα και στο ανασταλτικό και στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού. Του… έκατσε η τελευταία φάση που η δική του κεφαλιά πάει στο χέρι του Βίντα. Αλλά γενικώς ήταν από τους κορυφαίους.

Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς: Ντεμπούτο στην βασική ενδεκάδα. Ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι, με πολύ καλές πρωτοβουλίες. Στη συνέχεια φάνηκε λίγο να χάνει την συγκέντρωση του, μετά από μια σειρά από πολύ δυνατά μαρκαρίσματα πάνω. Ωστόσο ξαναβρήκε ρυθμό και έχασε και μια εξαιρετική ευκαιρία για να σκοράρει. Όπως επίσης έχασε και μια ακόμα εξαιρετική ευκαιρία να σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο.

Πέτρος Μάνταλος: Είχε τον ρόλο πίσω από τον φορ. Προσπάθησε να πάρει μπάλες και να δημιουργήσει στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Το έκανε μόνο για ένα μικρό κομμάτι στο πρώτο ημίχρονο. Γενικώς δεν ήταν αυτή την φορά καθόλου επιδραστικός στο παιχνίδι της ΑΕΚ και δεν βοήθησε ούτε δημιουργικά, ούτε ανασταλτικά.

Νίκλας Ελίασον: Στο πρώτο ημίχρονο πήρε κάποιες πρωτοβουλίες με την μπάλα στα πόδια, ειδικά στο ξεκίνημα του ματς. Και επίσης βοήθησε αρκετά και στο ανασταλτικό κομμάτι. Δεν του βγήκαν όλα όσα δοκίμασε, αλλά δημιούργησε ζητήματα στην άμυνα του Άρη. Έδωσε και την ασίστ, για το γκολ του Πόνσε.

Νορντίν Άμραμπατ: Μπήκε στο ματς πολύ κεφάτος. Με δική του προσωπική ενέργεια κέρδισε το πέναλτι, ενώ ο ίδιος το εκτέλεσε και εύστοχα. Επίσης είχε ορισμένες πολύ καλές ενέργειες στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι πάλεψε πολύ, ξεκίνησε από τα πόδια του η φάση της ισοφάρισης σε 2-2 και βοήθησε πολύ και στο ανασταλτικό κομμάτι.

Έκι Πόνσε: Δεν ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο. Κυρίως διότι υπήρχαν φάσεις που για ένα κλικ, είτε έμεινε ο ίδιος μακριά από την μπάλα, είτε δεν του την έδωσαν οι συμπαίκτες του όπως θα την ήθελε και όπως έπρεπε. Στο δεύτερο ημίχρονο χρειάστηκε μόνο μια φάση, προκειμένου να κάνει μια κεφαλιά δυναμίτη και να σκοράρει.

Ορμπελίν Πινέδα: Από την ώρα που μπήκε στο ματς βοήθησε πολύ στο δημιουργικό κομμάτι. Πήρε μπάλες πάνω του και από δική του εξαιρετική προσπάθεια, ξεκινάει το τρίτο γκολ της ΑΕΚ.

Στίβεν Τσούμπερ: Έχασε την ηρεμία του και εκνευρίστηκε στο κτύπημα που δέχθηκε από τον Βέλεθ με το που μπήκε στο ματς. Αυτό δεν τον βοήθησε να έχει καθαρό μυαλό και πήρε και κάρτα.

Ροντόλφο Πισάρο: Μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι. Πήρε ορισμένες προσπάθειες πάνω του και τις ολοκλήρωσε με σωστές ενέργειες. Όσο περνούσε η ώρα όμως, γινόταν άφαντος και όταν εμφανιζόταν έκανε λάθος.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Προσπάθησε να βοηθήσει στο ανασταλτικό κομμάτι κυρίως στην μεσαία γραμμή. Δεν είναι καλά αγωνιστικά ακόμα και δεν έχει βρει τον ρυθμό του και αυτό φαίνεται.

Σέρχιο Αραούχο: Μπήκε για να παίξει στην κορυφή της επίθεσης. Δεν είναι σε καθόλου καλό αγωνιστικό φεγγάρι, δεν έχει ρυθμό και αυτό φάνηκε και τώρα, που δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του ματς να βοηθήσει.

 

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X