Ο Πινέδα είναι «βαρόμετρο» για την ΑΕΚ - Μόλις 3 νίκες σε 10 ματς που δεν ξεκίνησε βασικός!

Ο Πινέδα είναι «βαρόμετρο» για την ΑΕΚ - Μόλις 3 νίκες σε 10 ματς που δεν ξεκίνησε βασικός!
Photo Credits: INTIME

Το αρνητικό σερί της ΑΕΚ όταν δεν αγωνίζεται βασικός ο Ορμπελίν Πινέδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ορμπελίν Πινέδα είναι «βαρόμετρο» για την ΑΕΚ και το δείχνουν οι αριθμοί, καθώς όταν δεν ξεκινά βασικός και μπαίνει ως αλλαγή ή όταν είναι εκτός αποστολής, η Ένωση επικρατεί δύσκολα στο φετινό πρωτάθλημα.

Και πάμε να δούμε τι ακριβώς εννοούμε; Σε 3 ματς ο Μεξικανός άσος ήταν εκτός αποστολής. Τι έκανε η ΑΕΚ; Δύο σοβαρές γκέλες και μία νίκη με χίλια ζόρια… Συγκεκριμένα, την 6η αγωνιστική επικράτησε με δυσκολία στη Νέα Φιλαδέλφεια του Ατρόμητου (2-1) και ακολούθησαν οι δύο γκέλες με Παναιτωλικό και Πανσερραϊκό για την 14η και 15η αγωνιστική με 2-2. Με απλά λόγια η ΑΕΚ με Πινέδα στην εξέδρα μετρά 1-2-0.

Πάμε να δούμε, όμως, τι κάνει η ΑΕΚ, όταν ο Πινέδα δεν ξεκινά βασικός και έρχεται ως αλλαγή. Και εδώ οι αριθμοί δεν είναι καθόλου καλοί.

Στην πρεμιέρα γκέλαρε με τις Σέρρες (1-1) στη Νέα Φιλαδέλφεια, ακολούθησε το «αίμα και άμμος» στον Βόλο (2-3) και την 4η αγωνιστική το 1-1 με τον Ολυμπιακό στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena». Την 7η αγωνιστική η ΑΕΚ έχασε με 2-0 στην Κρήτη από τον ΟΦΗ, νίκησε σχετικά εύκολα τον Αστέρα (0-3) για να ακολουθήσει η «σφαλιάρα» στην Κηφισιά (1-1) και βέβαια το αποψινό 3-3.

Πηγή: SDNA

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X