Μοιράστε σότο άφοβα, η ΑΕΚ και ο Μελισσανίδης ελέγχουν τα πάντα!

Μοιράστε σότο άφοβα, η ΑΕΚ και ο Μελισσανίδης ελέγχουν τα πάντα!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου περιμένει στη γωνία τους νταραβεριτζήδες που ήξεραν τα πάντα για την ΑΕΚ και το μέλλον της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι μέρες που πέρασαν ήταν… γλύκισμα. Ο ένας μου έλεγε πόσα σπίτια έχεις διαθέσιμα να τα ρίξουμε στο διπλό της ΑΕΚ; Ο άλλος τα είχε με την ατυχία του που είχε βουλιάξει το διπλό (ενώ του ΠΑΟΚ στη Λαμία και τον Παναθηναϊκού στην Κρήτη… χρυσοπλήρωναν) και δεν είχε προλάβει να ρίξει όλες τις καταθέσεις του. Υπήρξαν και άλλοι, που με λοιδωρούσαν όταν χαρακτήριζα το ματς της ΑΕΚ με τον Αρη ως το πιο δύσκολο από όσα είχαν να δώσουν οι τέσσερις την Κυριακή.

Όλα καλά παιδιά. Ελπίζω να μην έμεινε κανείς άστεγος, να μην πανηγυρίζουν οι «μπούκηδες» και να αρχίσουν άλλα σενάρια συνομωσίας, να καταλάβουν όσοι ανήγαγαν τη δυσκολία του περάσματος της ΑΕΚ από το «Κλεάνθης Βικελίδης» σε κείμενο επιθεώρησης του… Σεφερλή, να κατάλαβαν πως τα πράγματα δεν είναι όπως θέλουν να πιστεύουν πως είναι. Διότι, εάν τελικώς η ΑΕΚ και ο Μελισσανίδης ήλεγχαν όπως υποστηρίζουν την ΕΠΟ, την Λίγκα, τον Αρη, τον Κρόνο και όλο το διάστημα, τώρα θα ψάχναμε να βρούμε τον δεύτερο.

Ο… φιλικός Αρης και ο κορυφαίος Σιδηρόπουλος

Δεν θα σας πω για το πάθος του Μάντζιου, την είσοδο παικτών που θεωρητικά θα προφύλασσε ενόψει Κυπέλλου, τη λύσσα και τις απαράδεκτες εκφράσεις οπαδών του Αρη προς τους παίκτες της ΑΕΚ. Αυτά είναι συνηθισμένα και αναμενόμενα, πέραν εκείνων που πιστεύουν πως η ΑΕΚ τα έχει βρει με τον Αρη. Τώρα θυμήθηκα και κάποιους άλλους γάτους, που έλεγαν για το +12 της ΑΕΚ στα πλέι οφ με Αρη και Λαμία. Η αφαίρεση άρχισε πριν καν αρχίσουν τα πλέι οφ.

Σε ό,τι αφορά τον κορυφαίο Σιδηρόπουλο, μου κάνει πραγματικά εκπληκτική εντύπωση η ευκολία με την οποία έδωσε το πέναλτι στη βουτιά του Μορόν δίχως να υπάρχει καμία επαφή με τον Πινέδα. Ευτυχώς, στην εποχή του VAR το έγκλημα αποφεύχθηκε, αλλά την κράταγε την ταρζανιά για την πορεία. Κάπως έτσι, μια ακόμα βουτιά του Ισπανού φορ του Αρη έδωσε την ευκαιρία να δώσει φάουλ και μια τελευταία ζαριά για τον Αρη. Και εκεί φάνηκε πως ήταν βραδιά για ντόρτια.

Λάθος επαναλαμβανόμενο

Βέβαια, για να ξέρουμε τι λέμε, εδώ υπάρχει και τεράστια ευθύνη της ΑΕΚ. Αν δεν μπορεί να κάνει πιο έξυπνους εκείνους που τα ξέρουν όλα και εκείνους που επιδίδονται καθημερινά με μανία στην προπαγάνδα και στη σπέκουλα αναφορικά με όσα υποτίθεται πως συμβαίνουν στο μυαλό τους, αυτό που μπορεί να κάνει είναι να διορθώσει τα λάθη της. Λίγες ημέρες έπειτα από τα λάθη με τον ΠΑΣ Γιάννινα που την έφεραν σε δύσκολη θέση στο φινάλε του ημιχρόνου και απαιτήθηκε εκπληκτική υπέρβαση για να πάρει το ματς, πάλι έβγαλε τα ματάκια της.

Μετά το γκολ του Αμραμπατ η ΑΕΚ «εξαφανίστηκε» από το γήπεδο. Απίθανα πράγματα, πολλά λάθη και ήταν θέμα χρόνου να γίνει η ζημιά. Ο Φετφατζίδης ισοφάρισε, ο Σαβέριο σε φάσεις που βρίσκεται σε ύπνωση όλη η άμυνα της ΑΕΚ κάνει το 2-1. Αναμφίβολα, είναι σημαντικό πως η Ενωση βρήκε ξανά τα ψυχικά αποθέματα και τις αγωνιστικές λύσεις για να επιστρέψει, αλλά αυτό δεν αρκεί πάντα όπως αποδεικνύεται.

Οι αλλαγές, ο Κάλενς, η συνέχεια

Κατά την κρίση μου, δεν βγήκαν καθόλου οι αλλαγές από τον πάγκο και αυτό που είναι θεωρητικά πλεονέκτημα, έγινε μπούμερανγκ. Αν η αλλαγή του Αμραμπατ ήταν επιβεβλημένη λόγω τραυματισμού, δεν κατανόησα για ποιον λόγο έπρεπε να βγει ο Λιούμπισιτς που ήταν εξαιρετικός και γιατί πάλι ο Πινέδα πρέπει να εξοβελίζεται στα άκρα. Ο Αραούχο δεν έχει λόγο να παίζει αν δεν είναι έτοιμος για τις απαιτήσεις της ομάδας, ο Πισάρο ψάχνω ακόμα να βρω κάτι για να θυμάμαι.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X