Εγκλημάτισε η ΑΕΚ!

Εγκλημάτισε η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ήταν κακή στο τέλος και έχασε δικό της ματς με πέναλτι στο 95' του Μορόν για το 3-3!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ήθελε τη νίκη για να μπει στα πλέι οφ από την κορυφή, αλλά στο τέλος ήταν κακή ισοφαρίστηκε σε 3-3 χάρη στο πέναλτι του Μορόν στο 95′.

H AEK προηγήθηκε στο 15′ με πέναλτι του Αμραμπατ, αλλά ο Άρης αντέδρασε και ισοφάρισε στο 44′ με τον Φετφατζίδη και στο 49′ ανέτρεψε το σκορ με τον Σαβέριο. Ομως μετά… ξύπνησε και ισοφάρισε με τον Βίντα στο 55′ και έκανε το 2-3 με τον Πόνσε στο 67′. Τελικά ο Μορόν στο 95′ με πέναλτι ισοφάρισε σε 3-3.

Φωνάζει η ΑΕΚ για το φάουλ πριν το πέναλτι στo 95′. Ωστόσο και μετά το 0-1 και στα τελευταία λεπτά είχε κακή νοοτροπία, έδειξε αφέλεια και όταν έπρεπε δεν τελείωσε το ματς.

Διαβάστε πως μετέδωσε το ματς LIVE το enwsi.gr

Το ματς

Ο Ματίας Αλμέιδα αποφάσισε να ξεκινήσει τον αγώνα στο Χαριλάου με τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τον Ρότα δεξί μπακ, τον Χατζισαφί αριστερό μπακ, τον Βίντα με τον Κάλενς στα στόπερ, Γιόνσον κόφτη, Λιούμπιτσιτς σε πιο οργανωτικό ρόλο, δεξιά στην επίθεση τον Αμραμπατ, αριστερά τον Ελίασον και τον Μάνταλο πίσω από τον Πόνσε.

Πέντε επιστροφές στην 11άδα του Άρη (Φαμπιάνο, Φατόρε, Βερστράτε, Παναγίδης, Φετφατζίδης) από τον Μάντζιο και για πρώτη φορά στην 11αδα ο Ανσαριφάρντ.

Η ΑΕΚ από την αρχή του ματς πήρε την μπάλα στα πόδια της και πίεσε τον Άρη από δεξιά με τον Αμραμπατ πάνω στον Μοντόγια. Στο 6’ εκτέλεση φάουλ του Ελίασον από τα αριστερά, ο Πόνσε πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Κάλενς τη δεύτερη, αλλά ο Κουέστα απομάκρυνε σε κόρνερ στο γάμα του. Στο 8′ η ΑΕΚ αναπτύχθηκε ωραία από τα δεξιά, συρτή σέντρα σουτ του Άμραμπατ, σε κόρνερ ο Φατόρε προ του Ελίασον.

Στο 13’ ο Γιόνσον έκοψε, ανέκτησε και έβγαλε την μπαλιά για τον Αμραμπατ, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Μοντόγια που δεν μπορούσε να τον σταματήσει διαφορετικά. Ο Αμραμπατ εκτέλεσε και έστειλε την μπάλα αντίθετα από τον Κουέστα για το 0-1. Εν συνεχεία η Ένωση έριξε ρυθμούς και ένταση, παρότι είχε την μπάλα στα πόδια της. Ο Άρης σιγά-σιγά ξεθάρρευε και στο 24’ είχε μία σπουδαία φάση με τον Ανσαριφάρντ. Ωραία ενέργεια του Φετφατζίδη και ο Ανσαριφάρντ από πλάγια θέση προσπάθησε να πλασάρει, δεν βρήκε εστία, η μπάλα έφυγε παράλληλα.

Ο Αλμέιδα άλλαξε πλευρές Ελίασον και Αμραμπατ και η ΑΕΚ βρήκε πολλούς χώρους από δεξιά.

Στο 32′ ο Ρότα βρήκε χώρο, προχώρησε, σούταρε, εύκολα μπλόκαρε ο Κουέστα. Δύο λεπτά μετά ο Ρότα ανέκτησε, ανέβηκε και έκανε το γύρισμα προς τον Πόνσε, δεν πέρασε η μπάλα από την άμυνα του Άρη. Στο 39′ ο Κάλενς έπιασε ένα μακρινό δυνατό σουτ, μπλόκαρε ο Κουέστα. Δύο λεπτά μετά η ΑΕΚ είχε τρομερή συνεργασία και ευκαιρία για 2ο γκολ. Ο Γιόνσον πέρασε υπέροχα στην επίθεση για τον Ελίασον, αυτός έδωσε ιδανικά για τον Λιούμπιτσιτς που έκανε ωραία κίνηση, σούταρε δυνατά, αλλά ο Κουέστα έβγαλε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Αμέσως μετά γέμισμα του Άμραμπατ από τα δεξιά, ο Κάλενς πήρε την κεφαλιά, αλλά αυτή πέρασε άουτ. Ο Άρης όμως στο φινάλε του ημιχρόνου αντέδρασε.

Ο Φετφατζίδης έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Άρη, πλάσαρε τον Στάνκοβιτς και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι του και το γκολ δεν μέτρησε και με τη… βούλα του VAR. Αμέσως μετά, στο 44’, τεράστιο κενό στην άμυνα της ΑΕΚ, ο Ανσαριφάρντ με κεφαλιά τροφοδότησε τον Φετφατζίδη, αυτός απέφυγε τον Στάνκοβιτς και από πλάγια θέση σκόραρε για το 1-1. Και εκεί τελείωσε το ημίχρονο με την ΑΕΚ να αδικεί κατάφορα τον εαυτό της.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με αλλαγές για τον Μάντζιο. Ο Μορόν πήρε την θέση του Ανσαριφάρντ και ο Ρόουζ του Φαμπιάνο. Και τέσσερα λεπτά μετά η ΑΕΚ «λαβώθηκε» από ακόμη μία αμυντική λανθασμένη συμπεριφορά της. Ο Σαβέριο πλησίασε την περιοχή της ΑΕΚ, είδε κενό, σούταρε δυνατά, ο Στάνκοβιτς απέκρουσε, αλλά η άμυνα της ΑΕΚ κοιτούσε και ο Σαβέριο ανενόχλητος πήρε το ριμπάουντ και με τη 2η βρήκε δίχτυα για το 2-1. Και έτσι ενώ είχε προηγηθεί, όπως και στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, κατάφερε να τρέχει στο σκορ για ανατροπή!

Η ΑΕΚ μετά το… σοκ του 2-1 βγήκε στην επίθεση με ωριμότητα. Στο 55’ ο Άμραμπατ γέμισε από τα δεξιά στην περιοχή προς το δεύτερο δοκάρι. Εκεί κινήθηκε ο Ελίασον, αλλά δεν έπιασε καλή κεφαλιά.

Ο Παναγίδης απομάκρυνε σε κόρνερ. Μετά την κακή εκτέλεση, η μπάλα έφτασε στον Γιόνσον που έκανε το σουτ, ο Κουέστα δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα, Ελίασον και Παναγίδης κινήθηκαν προς την μπάλα, αλλά αυτή στρώθηκε στον Βίντα. Ο Κροάτης από δύσκολη γωνία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2. Αμέσως μετά το γκολ, η ΑΕΚ είχε τεράστια ευκαιρία για 3ο γκολ. Ο εξαιρετικός Λιούμπιτσιτς πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, γύρισε ωραία το κορμί του και το σουτ που εξαπέλυσε πέρασε ελάχιστα άουτ!

Στο 63’ ο Αλμέιδα έκανε τριπλή αλλαγή με Πινέδα-Τσούμπερ-Πισάρο, αντί Λιούμπιτσιτς-Μάνταλου-Αμραμπατ (βγήκε με δεμένο πόδι). Ο Ελίασον πήγε δεξιά, ο Πισάρο αριστερά, ο Τσούμπερ πίσω από τον Πόνσε και στα χαφ ο Πινέδα.

Και στο 67’ η ΑΕΚ… χτύπησε ξανά. Με τρομερό Πινέδα να κάνει ατομική ενέργεια, να βγάζει δεξιά, ο Ελίασον σέντραρε ιδανικά και ο Πόνσε με κεφαλιά δυναμίτη έκανε το 2-3 παίρνοντας τα χέρια του Κουέστα μέσα!

Μετά το γκολ της ΑΕΚ ο Μάντζιος έβαλε Ρουπ-Βέλεθ αντί Φετφατζίδη-Εμβοντό με σκοπό να φρεσκάρει την ομάδα του για να αντιδράσει. Ο Αλμέιδα απάντησε στο 73’ με Αραούχο-Σιμάνσκι αντί των Πόνσε-Ελίασον. Ο Σιμάνσκι πήγε δίπλα στον Γιόνσον και δεξιά ο Πινέδα με τον Αραούχο πίσω από τον Τσούμπερ.

Στο 76’ η Ένωση έχασε τεράστια ευκαιρία έχοντας χώρους για το 4ο γκολ. Ο Τσούμπερ απέναντι από τον Κουέστα μετά την εκτέλεση του φάουλ του Σιμάνσκι, δεν μπορεί να νικήσει τον Ισπανό! Η ΑΕΚ έριξε ρυθμούς ξανά, ο Άρης πήρε ξανά θάρρος και οι κιτρινόμαυροι έψαχναν μεγάλες μπαλιές. Ο Μάντζιος έβαλε τον Σουλεϊμάνοφ αντί του Παναγίδη στο 82΄. Στο 87’ ο Μορόν κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Πινέδα που τελικά δεν ήταν, αλλά ο Σιδηρόπουλος αμέσως το έδωσε. Τελικά το VAR τον φώναξε να δει το λάθος του και πήρε πίσω την αρχική του απόφαση.

Ο Άρης τελικά κέρδισε πέναλτι στο 95’ από ένα φάουλ που δεν υπήρχε. Ο Γιόνσον απομάκρυνε με το κεφάλι και η μπάλα βρήκε στο υψωμένο χέρι του Βίντα. Ο Σιδηρόπουλος έδωσε πέναλτι, ο Μορόν το εκτέλεσε και ισοφάρισε σε 3-3. Kαι εκεί μέσα σε μεγάλη ένταση τελείωσε το ματς.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Φατόρε, Φαμπιάνο (46’ Ροζ), Μπράμπετς, Μοντόγια, Ζουλ (68’ Βέλεθ), Βερστράτε, Παναγίδης (77’ Σουλεϊμάνοφ), Φετφατζίδης (68’ Ρουπ), Σαβέριο, Ανσαριφαρντ (46’ Μορόν).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα Κάλενς, Βίντα, Χατζισαφί, Γιόνσον, Λιούμπισιστς (63’ Πινέδα), Μάνταλος (63’ Τσούμπερ), Ελίασον (72’ Σιμάνσκι), Άμραμπαντ (63’ Πιζάρο), Πόνσε (72’ Αραούχο).

Αρης – ΑΕΚ 3-3

Γκολ:

  • 14’ Αμραμπατ πέναλτι 0-1
  • 44’ Φετφατζίδης σουτ 1-1
  • 49’ Σαβέριο σουτ 2-1
  • 55’ Βίντα σουτ 2-2
  • 67’ Πόνσε κεφαλιά 2-3
  • 95’ Μορόν πέναλτι 3-3

Κίτρινες: Μοντόγια (14’), Εμβοντό (15’) – Λιούμπιτσιτς (26’), Τσούμπερ (73’)

Κόκκινες:

O MVP του Άρης – ΑΕΚ

Ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς ήταν εκπληκτικός μέχρι να γίνει αλλαγή στο 63′. Εξαιρετικός με την μπάλα, έχοντας τρεξίματα και σωστές μεταβιβάσεις, ενώ συνεχώς πατούσε περιοχή και απειλούσε.

Το κλειδί του Άρης – ΑΕΚ

Η κακή νοοτροπία της ΑΕΚ μετά το 0-1 και στα τελευταία λεπτά. Παρουσιάζει μεγάλη αφέλεια.

Τα γκολ του Αρης – ΑΕΚ

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X