Ζάετς: Πρώτη μεγάλη νίκη για την προεδρία της Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Ζάετς: Πρώτη μεγάλη νίκη για την προεδρία της Ντινάμο Ζάγκρεμπ
Photo Credits: INTIME

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού και θρύλος του πάλαι ποτέ γιουγκοσλαβικού ποδοσφαίρου, Βέλιμιρ Ζάετς επικράτησε με ποσοστό 88.9% του Ότο Μπάριτς Τζούνιορ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο παράταξη του Βέλιμιρ Ζάετς «Άνοιξη της Ντινάμο» εξέλεξε ήδη 25 μέλη για το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου συγκεντρώνοντας το 88,9% των ψήφων. Παράλληλα άφησε «εκτός νυμφώνος» τον τρίτο υποψήφιο, Ότο Μπάριτς Τζούνιορ.

Πλέον ο «Ζέκο» είναι ο μεγάλος αντίπαλος του 87χρονου, Μίρκο Μπάρισιτς στις τελικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 11 Μαρτίου. Ο Μπάρισιτς βρίσκεται στον προεδρικό θώκο του κροατικού συλλόγου από το 2000.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Κάναμε καλή δουλειά. Οι οπαδοί είναι στο πλευρό μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Ελπίζουμε πως θα καταφέρουμε να νικήσουμε τον Μπάρισιτς και εύχομαι να η διαδικασία να είναι δίκαιη όπως συμβαίνει μέχρι στιγμής», σχολίασε ο Βέλιμιρ Ζάετς.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X