Ζαχάβι: «Με ήθελε ο Ολυμπιακός, αλλά προτίμησα να πάω στη Μακάμπι»

Ζαχάβι: «Με ήθελε ο Ολυμπιακός, αλλά προτίμησα να πάω στη Μακάμπι»
Photo Credits: INTIME

Την επιθυμία του Ολυμπιακού για να τον αποκτήσει, παραδέχτηκε ο Εράν Ζαχάβι, στον Ισραηλινό Τύπο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τους «16» του Europa Conference League, ενώ η αντίπαλος των Πειραιωτών, επικράτησε για το πρωτάθλημα κόντρα στη Μακάμπι Πετάχ Τίκβα με 4-0.

Το ένα από τα τέρματα του αγώνα, πέτυχε και ο Εράν Ζαχάβι, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί στο παρελθόν και ο Ολυμπιακός, ωστόσο όπως δήλωσε στον Ισραηλινό Τύπο και στην ιστοσελίδα «one.co.il», προτίμησε να έρθει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Συγκεκριμένα ο 36χρονος επιθετικός, παραδέχτηκε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για να τον αποκτήσει, αναφέροντας: «Ναι, είναι αλήθεια πως με ήθελε ο Ολυμπιακός, αλλά προτίμησα την Μακάμπι Τελ Αβίβ», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σε αυτή τη φάση της καριέρας μου κοιτάζω μόνο το επόμενο παιχνίδι και προσπαθώ να απολαύσω το ποδόσφαιρο, όσο περισσότερο γίνεται. Είναι προφανές πως περιμένω την ομάδα, αλλά αυτό που προέχει είναι το ματς με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X