Βαλένθια - Ρεάλ: Η αντίδραση του Μαρσέλο στην απόφαση του Χιλ Μανθάνο - «Πάντα τα ίδια εναντίον μας»

Βαλένθια - Ρεάλ: Η αντίδραση του Μαρσέλο στην απόφαση του Χιλ Μανθάνο - «Πάντα τα ίδια εναντίον μας»
Photo Credits: INTIME

Ο Μαρσέλο δεν άντεξε και σχολίασε την απόφαση του Χιλ Μανθάνο στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Βαλένθια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαρσέλο αντέδρασε στην χθεσινοβραδινή απόφαση του Χιλ Μανθάνο να σφυρίξει την λήξη στο Βαλένθια – Ρεάλ, μια στιγμή ακριβώς πριν ο Τζουντ Μπέλιγχαμ στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Η απόφαση του ρέφερι έφερε πολλά νεύρα από πλευράς Μαδριλένων, με τους Μπέλινγκχαμ και Ρούντιγκερ να αποβάλλονται με απευθείας κόκκινες κάρτες και ολόκληρο τον οργανισμό των «μερένγκες» να απορεί. Σύμφωνα με τους Ισπανούς ωστόσο, ο Μανθάνο είχε προειδοποιήσει για αυτό το σφύριγμα, είχε ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ότι μετά το κόρνερ που εκτέλεσε ο Λούκα Μόντριτς θα σφύριζε για τη λήξη.

Σε κάθε περίπτωση, τα όσα συνέβησαν στο χθεσινοβραδινό (02/03) παιχνίδι απασχόλησαν και τον Μαρσέλο τον θρύλο της Ρεάλ που είδαμε και στα μέρη μας με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος σχολίασε στο instagram την απόφαση του ρέφερι σημειώνοντας: «Πάντα τα ίδια εναντίον μας».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X