Λίβερπουλ: Τρελαμένος Φαν Ντάικ, πήρε το κινητό οπαδού για να καταγράψει τις στιγμές μετά το buzzer beater του Νούνιες! (VIDEO)

Λίβερπουλ: Τρελαμένος Φαν Ντάικ, πήρε το κινητό οπαδού για να καταγράψει τις στιγμές μετά το buzzer beater του Νούνιες! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τρομερή στιγμή στους πανηγυρισμούς των παικτών της Λίβερπουλ για το «χρυσό» γκολ στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρομερή στιγμή στους πανηγυρισμούς των παικτών της Λίβερπουλ για το «χρυσό» γκολ στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον Βίρτζιλ φαν Ντάικ να παίρνει κινητό οπαδού για να καταγράψει τις εικόνες!

Η «τρέλα» δεν πάει στα βουνά, πάει στο «Σίτι Γκράουντ»! Τουλάχιστον όταν η Λίβερπουλ αγωνίζεται εκεί και -με τον Βίρτζιλ φαν Ντάικ στη σύνθεσή της- νικά με «buzzer beater» στο 9o λεπτό των καθυστερήσεων…

Οι «κόκκινοι», λοιπόν, πραγματοποίησαν πρωταθληματικό πέρασμα (0-1) από την έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον Ντάρβιν Νούνιες να σκοράρει ουσιαστικά στην τελευταία φάση.

Στους πανηγυρισμούς, δε, την παράσταση έκλεψε ο Ολλανδός στόπερ, ο οποίος πήρε το κινητό ενός οπαδού της ομάδας του, ώστε να καταγράψει τις στιγμές!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Virgil Van Dijk takes a fan’s phone to record the celebration of the last minute winner against Nottingham Forrest.
byu/Amu_1310 insoccer

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X