Ζούρος: «Είναι λυπηρό να συμβαίνουν επεισόδια έξω από τα αποδυτήρια μας!»

Ζούρος: «Είναι λυπηρό να συμβαίνουν επεισόδια έξω από τα αποδυτήρια μας!»
Photo Credits: INTIME

Όσα ανέφερε ο Ηλίας Ζούρος μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Betsson

Η ΑΕΚ Betsson κέρδισε καθαρά τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, με τον Ηλία Ζούρο να στέκεται στα επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί των γηπεδούχων.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες και τους συνεργάτες μου. Η ομάδα ήταν πολύ συγκεντρωμένη. Όλοι δουλέψαν πολύ στο θέμα την τακτικής. Είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη, ιδιαίτερα στη στιγμή που είμαστε. Κάθε νίκη μετράει και ειδικά απέναντι στον ΠΑΟΚ μετράει διπλά ενόψει των Play in.

Είναι λυπηρό να συμβαίνουν επεισόδια έξω από τα αποδυτήριά μας. Πιστεύω ότι είναι λάθος, γιατί δεν έχουμε δώσει δικαιώματα σαν ομάδα. Δεν επιτρέπεται αυτό. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ κι εμείς ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Τρίτης».

Και συνέχισε για το παιχνίδι: «Η άμυνα είναι ένα θέμα πρώτα διάθεσης και μετά συγκέντρωσης. Κάναμε κάποια λάθη τακτικά στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Νομίζω ότι είναι πολύ δικαιωματική και σωστή νίκη σε μια δύσκολη έδρα».

Για τα κρίσιμα τρίποντα: «Πήγαμε πιο ανοιχτά, με δύο 4άρια. Θα είχαμε πρόβλημα στο ριμπάουντ, αλλά θα είχαμε άνεση να παίξουμε καλύτερη άμυνα. Ο Χόλινς ήταν πολύ καλό, αν και δεν μιλάω συνήθως για παίκτες, αλλά με την ηρεμία και την απόδοσή του βοήθησε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Σήμερα έδωσε το κάτι παραπάνω. Εύχομαι σε κάθε παιχνίδι να έχουμε περισσότερους πρωταγωνιστές και να δεχόμαστε λιγότερους πόντους».

Για το επεισόδιο που προανέφερε: «Όταν τελείωσε το ματς, ζήτησα συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου. Η συνέχεια ήταν λάθος. Εύχομαι τα καλύτερα στον ΠΑΟΚ».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X