ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Betsson: Η κριτική των παικτών

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Betsson: Η κριτική των παικτών
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Betsson πέτυχε μεγάλη νίκη στην Πυλαία χωρίς να υστερήσει κανένας παίκτης

Η ΑΕΚ Betsson πέρασε πολύ άνετα από την Πυλαία, νικώντας τον ΠΑΟΚ για δεύτερη φορά φέτος. Όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, με τον Ηλία Ζούρο να βρίσκεται σε πολύ καλό βράδυ.

Ζώης Καράμπελας – 9: Εκπληκτικό ματς από τον Έλληνα γκαρντ, που για δεύτερη φορά φέτος φτάνει διψήφιο αριθμό ασίστ, πετυχαίνοντας νταμπλ-νταμπλ (10π, 10 ασίστ). Ώριμος στις επιλογές του, συμμάζεψε την ομάδα μετά το μέτριο ξεκίνημα και έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στην ΑΕΚ.

Άλφης Πιλάβιος – : Δεν έπαιξε

Τσέισον Ραντλ – 4 : Ο Αμερικανός ήταν ίσως ο μόνος που πέρασε απαρατήρητος από την αποψινή νίκη, καθώς δεν έκανε αισθητή την παρουσία του.

Τζόρνταν ΜακΡέι – 7 : Άλλη μια ηγετική εμφάνιση από τον ΜακΡέι, που ήταν εξαιρετικός στο δεύτερο μέρος και με συνεχόμενους πόντους, έδωσε λύσεις επιθετικά.

Όμηρος Νετζήπογλου – 6 : Ο Νετζήπογλου ήταν αρκετά καλός στο διάστημα που αγωνίστηκε, δεν πήρε πολλές προσπάθειες, αλλά πίεσε στην άμυνα και βοήθησε.

Γιάννης Κουζέλογλου – 7 : Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις από τον Κουζέλογλου, που πλέον νιώθει άνετα να παίζει ακόμα ως σέντερ. Σκόραρε τις φάσεις που βρήκε, πήρε ριμπάουντ, έπαιξε καλές άμυνες και ήταν από τους διακριθέντες.

Τζόρνταν Μόργκαν – 4 : Ο Αμερικανός δεν ξεκίνησε καλά, δεν είχε καλές τοποθετήσεις στην άμυνα, ενώ και στην επίθεση ήταν επιπόλαιος, για αυτό δεν αγωνίστηκε περισσότερο.

Δημήτρης Αγραβάνης – 7 : Ο Αγραβάνης έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα της ΑΕΚ, όμως στάθηκε άτυχος αφού από το χτύπημα στον Μακνίς, αναγκάστηκε να αποχωρήσει και να μην ξαναγυρίσει στο παιχνίδι.

Όστιν Χόλινς – 8 : Ο Χόλινς, έδειξε για μια ακόμα φορά ότι αδικείται από τον χρόνο συμμετοχής του, καθώς είναι ένας ποιοτικός παίκτης που μπορεί να βοηθάει και στις δύο πλευρές του παρκέ. Στο διάστημα που αγωνίστηκε, η Ένωση πήρε την διαφορά με τον ίδιο να πετυχαίνει 15 πόντους.

Μάνος Χατζηδάκης – 5 :  Ο Χατζηδάκης μπήκε στο παιχνίδι για να σφίξει λίγο η άμυνα όμως δεν τα κατάφερε καλά απέναντι στον Τσαϊρέλη και έτσι δεν ξαναγωνίστηκε.

Μπράντον Νάιτ – 6: Ο Νάιτ έδωσε επιθετικές λύσεις στην ομάδα με προσωπικές ενέργειες, δεν ήταν επιπόλαιος όπως άλλες φορές και βοήθησε με την συνολική του παρουσία.

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας 9 – : Τρομερή ποιότητα ο Λιθουανός, ξεχωρίζει σαν την μύγα μες το γάλα στο παρκέ και η επιστροφή του έχει ανεβάσει ένα επίπεδο την ΑΕΚ. Απέναντι στον ΠΑΟΚ δεν είχε κανένα πρόβλημα, όποιον και να βρήκε μπροστά του και εύκολα ήταν ο MVP του αγώνα.

Ηλίας Ζούρος: Ο προπονητής της ΑΕΚ, είχε το πρώτο πραγματικά καλό κοουτσάρισμα, αφού κατέβασε μια ομάδα πανέτοιμη για να πάρει την νίκη. Φαίνεται ότι η δουλειά που έγινε αυτές τις δύο εβδομάδες, έφερε αποτέλεσμα και η Ένωση είχα εικόνα σοβαρής ομάδας, που ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X