Δίδαξε... πολιτισμό και στην Premier League ο Μαρινάκης: Μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο μετά την ήττα από την Λίβερπουλ (ΦΩΤΟ)

Δίδαξε... πολιτισμό και στην Premier League ο Μαρινάκης: Μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο μετά την ήττα από την Λίβερπουλ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βγήκε στον αγωνιστικό χώρο του «City Ground» μετά την ήττα της Νότιγχαμ Φόρεστ από τη Λίβερπουλ με γκολ στο 90+9'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγο μετά το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Λίβερπουλ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε οργισμένος στον αγωνιστικό χώρο διδάσκοντας… πολιτισμό και στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Premier League!

Η σοκαριστική εξέλιξη στην αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Λίβερπουλ γέμισε θυμό τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μετά το τελευταίο σφύριγμα εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο.

Οι κόκκινοι κέρδισαν 0-1 με γκολ του Νούνιες στο 99ο λεπτό και οι γηπεδούχοι έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία του Τίρνι.

Θεωρούν ότι αδίκως κράτησε τόσα λεπτά καθυστέρηση, εκτιμούν ότι θα έπρεπε να έχει σφυρίξει ήδη την λήξη (το γκολ μπήκε 30 δευτερόλεπτα μετά το τέλος των καθυστερήσεων των 8 λεπτών που είχε υποδείξει), ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι στην φάση από την οποία ξεκίνησε το γκολ, η Λίβερπουλ δεν τήρησε το fair-play, αφού η μπάλα είχε βγει έξω για να δοθείς ιατρική βοήθεια σε τραυματισμένο παίκτη της.

Από τις έντονες διαμαρτυρίες του προπονητικού τιμ της Νότιγχαμ Φόρεστ προς τον διαιτητή, αποβλήθηκε ο βοηθός προπονητή Στίβεν Ριντ, ενώ ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου του BBC, Ρομπ Σκόφιλντ, ο οποίος βρισκόταν μέσα στην φυσούνα του Σίτι Γκράουντ, μετέδωσε τα εξής: «Σπάνια βλέπεις τέτοιες σκηνές στην φυσούνα. Είδαμε τον Στίβεν Ριντ έξαλλο. Αυτός και ο ιδιοκτήτης της Φόρεστ, Ευάγγελος Μαρινάκης ακολούθησαν τον διαιτητή Πολ Τίρνι και τον τέταρτο Γκρέιαμ Σκοτ μέχρι το δωμάτιο των διαιτητών, ουρλιάζοντας: Σεβαστείτε τους παίκτες! Σεβαστείτε τους παίκτες! Αυτό συμβαίνει κάθε εβδομάδα! Σεβαστείτε τους παίκτες!»

Ο Σκόφιλντ συνέχισε: «Ο Μαρινάκης σε κάποια στιγμή απομακρύνθηκε από τους ανθρώπους ασφαλείας. Οι παίκτες της Φόρεστ ήταν έξαλλοι, ο Νούνο έδειχνε εντελώς διαλυμένος. Ο Γιούργκεν Κλοπ εξερράγη δίπλα μου, υποστηρίζοντας ότι δεν καταλαβαίνει γιατί γίνεται τόσος ντόρος. Επικράτησε ένα χάος».

Εικόνα

Πηγή: sdna.gr

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X