«Ξεβράκωσε» τον Ολυμπιακό στη Ρωσία ο Ρέαμπτσουκ: «Θυμάμαι τον Μαρινάκη που μπήκε στο γήπεδο και κλωτσούσε μπάλες με την ΑΕΚ»

«Ξεβράκωσε» τον Ολυμπιακό στη Ρωσία ο Ρέαμπτσουκ: «Θυμάμαι τον Μαρινάκη που μπήκε στο γήπεδο και κλωτσούσε μπάλες με την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

«Ξεβράκωσε» τον Ολυμπιακό στη Ρωσία ο Ρέαμπτσουκ μιλώντας σε ρωσική εφημερίδα για το ματς με την ΑΕΚ που κλωτσούσε μπάλες ο Μαρινάκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Όλεγκ Ρέαμπτσουκ μίλησε σε ρωσική εφημερίδα για τις πιο έντονες αναμνήσεις του που του άφησε το πέρασμα του από την Ελλάδα.

Την είσοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη στο γήπεδο στην περσινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ, όπου ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κλωτσούσε μπάλες στον αγωνιστικό χώρο, επανέφερε στην μνήμη του ο Όλεγκ Ρέαμπτσουκ.

Ο Μολδαβός αριστερός μπακ, ο οποίος μετά το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, συνεχίζει την καριέρα του στην Σπαρτάκ Μόσχας έδωσε μία μεγάλη συνέντευξη στην εφημερίδα Sport-Express και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις πιο ιδιαίτερες στιγμές από το πέρασμα του από την Ελλάδα.

Ο Ρώσος δημοσιογράφος του αναφέρει πως η ελληνική έκδοση των αναμετρήσεων ανάμεσα σε Σπαρτάκ και Ζενίτ θα πρέπει να είναι τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Ο Μολδαβός μπακ συμφωνεί και εξηγεί τους λόγους: «Από την ώρα που φεύγεις από το ξενοδοχείο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης, το νιώθεις. Φτάνεις στο γήπεδο, δύο ώρες πριν την σέντρα και οι εξέδρες είναι ήδη γεμάτες!

Τα σφυρίγματα σου τρυπάνε τα αυτιά. Την ίδια στιγμή, ένα εκτός έδρας ματς σε μία τέτοια έδρα είναι σαν μία μάχη σε ξένο έδαφος, από την στιγμή που στην Ελλάδα απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών στα ντέρμπι ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες. Διαφορετικά, θα είχαμε νεκρούς, είναι τόσο απλό.

Κάθε φορά λοιπόν που πηγαίναμε στην Θεσσαλονίκη είχαμε χιλιάδες από οπαδούς απέναντι μας. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού βίωναν το ίδιο πράγμα στην δική μας έδρας».

Ο δημοσιογράφος της Sport-Express αναφέρει ότι ο Ιβάν Σαββίδης γινόταν συχνά θέμα στα Μέσα της Ρωσίας από την παλιότερη του ενασχόληση εκεί και αναρωτιέται αν συμβαίνει το ίδιο και με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού: «Ναι, και αυτός (απασχολεί τον τύπο). Την περασμένη σεζόν σε ένα παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, στο οποίο χάναμε, πήδηξε μέσα στο γήπεδο και άρχισε να κλωτσάει μπάλας. Και μετά, οι οπαδοί ξεκίνησαν ένα… πογκρόμ. Το ποδόσφαιρο είναι πολύ καυτό στην Ελλάδα».

Τέλος, ο Μολδαβός μπακ θυμάται την πιο έντονη στιγμή που έζησε από αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Πιθανότατα το Μάιο του 2022. Αν κερδίζαμε, θα κατακτούσαμε το πρωτάθλημα. Παίζαμε στην Θεσσαλονίκη. Ο αντίπαλος προηγήθηκε, αλλά εμείς ισοφαρίσαμε και μετά εγώ πέτυχα το νικητήριο γκο.

Στο τέλος κατακτήσαμε τον τίτλο και ξεκινήσαμε το πάρτι μέσα στο γήπεδο τους, στην καρδιά του εχθρού. Αξέχαστο συναίσθημα. Αλλά, φυσικά, δεν μπορούσαμε να χορέψουμε αρκετά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έπρεπε να επιστρέψουμε στα αποδυτήρια».

Πηγή: SDNA.GR

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X