Παναθηναϊκός: Με μόνο δύο στόπερ κόντρα στον ΟΦΗ των Δέλλα - Μπορμπόκη

Παναθηναϊκός: Με μόνο δύο στόπερ κόντρα στον ΟΦΗ των Δέλλα - Μπορμπόκη
Photo Credits: INTIME

Με δύο στόπερ ξέμεινε ο Παναθηναϊκός για το ματς με τον ΟΦΗ των Δέλλα-Μπορμπόκη, αφού τέθηκε νοκ άουτ και ο Σένκεφελντ και λείπει ο Αράο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με σημαντικές απουσίες ταξιδεύει στην Κρήτη ο Παναθηναϊκός!

Ακόμη ένα πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό ενόψει του αυριανού (2/3) αγώνα με τον ΟΦΗ των Δέλλα-Μπορμπόκη στο «Γεντί Κουλέ».

Ο Σένκεφελντ ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο στη χθεσινή προπόνηση του και οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν ότι έχει τενοντίτιδα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των Πρασίνων.

Έτσι ο Ολλανδός στόπερ ακολούθησε σήμερα θεραπεία, μαζί με τον Γεντβάι, το ατομικό τους πρόγραμμα συνεχίζουν οι Χουάνκαρ και Βέρμπιτς που απουσιάζουν ξανά, μαζί με τους μακροχρόνια απόντες Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Υπενθυμίζεται ότι από το αυριανό παιχνίδι απουσιάζει και ο τιμωρημένος Αράο, ωστόσο επανέρχεται έπειτα από έναν μήνα ο Τζούρισιτς. Εκτός αποστολής έμεινε ο Αϊτόρ, που είχε “κοπεί” από την τελική 20άδα και στο ματς με τον Άρη. Αντιθέτως βρίσκεται για πρώτη φορά ο νεαρός τερματοφύλακας Κλίντμαν Λίλο, που υπέγραψε πρόσφατα επαγγελματικό συμβόλαιο.

Αναλυτικά οι “εκλεκτοί” του Τερίμ: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Ακαϊντίν.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X