Έδειξε τον δρόμο η ΑΕΚ Κ19: Σπουδαίο «διπλό» επί του Άρη με 1-2 (ΦΩΤΟ)

Έδειξε τον δρόμο η ΑΕΚ Κ19: Σπουδαίο «διπλό» επί του Άρη με 1-2 (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Κ19 νίκησε την αντίστοιχη του Άρη με 1-2 σε αγώνα για την 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ νίκησε τον Άρη σε αγώνα για την 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2023-24 που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Φιλύρου.

Η ΑΕΚ ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο λεπτό του αγώνα και έχασε καλές ευκαιρίες, με πιο χαρακτηριστική αυτή του Κοντορουχά στο 24′, όμως στο 40′ ο Άρης προηγήθηκε με γκολ του Καραμανλή σε μία από τις λίγες ευκαιρίες του, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν αμέσως, στο 44′, με γκολ του Τάσου Κοντορουχά από ασίστ του Αντώνη Γεωργέα και ο ίδιος παίκτης πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 71′ μετά από συνεργασία των Σβίγκου και Ανδρικόπουλου και ασίστ του τελευταίου.

Στο 85′ η ΑΕΚ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χριστακόπουλου με δεύτερη κίτρινη. Ένα λεπτό μετά, ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Γιάννης Μαρίνης κράτησε το σκορ στο 1-2 με δύσκολη επέμβαση στην τελευταία σοβαρή απειλή που δέχτηκε η εστία του.

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Μαρίνης, Σβίγκος, Αντωνόπουλος, Κοσίδης, Γιαννούλης, Κρουσελνίτσκι (53′ Χριστακόπουλος), Μαρούτσης, Κολιμάτσης (46′ Μούτσα) Ανδρικόπουλος, Γεωργέας (69′ Βασίλας) Κοντορουχάς (80′ Δημητριάδης).

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X