Ο Γκουαρντιόλα σε ρόλο τεχνικού διευθυντή: Πρότεινε τον Ντε Τζέρμπι στην Μπαρτσελόνα

Ο Γκουαρντιόλα σε ρόλο τεχνικού διευθυντή: Πρότεινε τον Ντε Τζέρμπι στην Μπαρτσελόνα
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με την ισπανική Mundo Deportivo, ο Γκουαρδιόλα πρότεινε τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι για αντικαταστάτη του Τσάβι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την Μπαρτσελόνα, καθώς ο Ισπανός προπονητής έχει εκφράσει αρκετές φορές τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για τους «μπλαουγκράνα».

Σύμφωνα μάλιστα με την ισπανική «Mundo Deportivo», ο πρόεδρος της Μπάρτσα, Λαπόρτα, ήρθε σε επικοινωνία με τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, ζητώντας την άποψή του για τον ποιο θεωρεί καταλληλότερο αντικαταστάτη του Τσάβι, ο οποίος θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο Γκουαρδιόλα ενθάρρυνε τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα να κυνηγήσει τη συμφωνία με τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει με τη δουλειά του στην Αγγλία με την Μπράιτον.

«Δεν υπάρχει ομάδα που να παίζει σαν την Μπράιτον, είναι μοναδικοί. Είχα την αίσθηση ότι ο Ντε Τζέμπι θα αφήσει το στίγμα του από όταν ήρθε στην Premier League, αλλά δεν περίμενα να το κάνει τόσο σύντομα. Φτιάχνουν 20-25 ευκαιρίες για γκολ σε κάθε τους παιχνίδι. Αξίζουν απόλυτα την επιτυχία που έχουν», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Γκουαρδιόλα.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X