Ο Πρόμες κρατείται από τις αρχές στο Ντουμπάι

Ο Πρόμες κρατείται από τις αρχές στο Ντουμπάι
Photo Credits: INTIME

Ο Πρόμες συνελήφθη και κρατείται από την αστυνομία του Ντουμπάι.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κουίνσι Πρόμες, ο οποίος καταδικάστηκε πριν σε έξι χρόνια φυλάκιση από δικαστήριο της Χάγης για συμμετοχή του σε εμπόριο κοκαΐνης, συνελήφθη και κρατείται από την αστυνομία του Ντουμπάι.

Ο 32χρονος Ολλανδός επιθετικός κρατήθηκε στον έλεγχο των συνόρων και δεν του επετράπη να επιστρέψει με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας του Σπαρτάκ Μόσχας, στη Ρωσία, μετά από μια περιοδεία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο λόγος είναι οι κατηγορίες που τον βαραίνουν στην Ολλανδία, με αποτέλεσμα οι αρχές να τον συλλάβουν. Ο Πρόμες καταδικάστηκε στην Ολλανδία γιατί είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών που είχαν εντοπιστεί το 2020, στο λιμάνι της Αμβέρσας. Ο Ολλανδός μέσος δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, καθώς βρισκόταν στη Ρωσία, όπου παίζει με τη φανέλα της Σπαρτάκ Μόσχας.

Μάλιστα με τις δύο χώρες να μην έχουν μεταξύ τους σύμβαση για έκδοση εγκληματιών, ο Πρόμες αποφεύγει, προς το παρόν τουλάχιστον, την εκτέλεση της καταδικαστικής απόφασης. Τώρα όμως είναι πιθανό να εκδωθεί στην Ολλανδία από τις αρχές των ΗΑΕ και να οδηγηθεί στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του, με την ομάδα της Μόσχας να προσπαθεί να λύσει το ζήτημα και να επιστρέψει στη Ρωσία.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X