Ζιντάν: Οι τρεις ομάδες που θα ήθελε να προπονήσει

Ζιντάν: Οι τρεις ομάδες που θα ήθελε να προπονήσει
Photo Credits: INTIME

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, όπως αναφέρει παλιός του συμπαίκτης, έχει τρεις ομάδες στο μυαλό του που θα ήθελε να προπονήσει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει τρεις ομάδες που θα ήθελε να αναλάβει στην καρίερα του, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει παλιός του συμπαίκτης.

Ο Γάλλος, είναι εκτός προπονητικής από τότε που έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2021, ωστόσο εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα περιζήτητος με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες του κι εκείνος να απαντά ένα μεγαλοπρεπές «όχι», παρά τις επιθυμίες του Βρετανού δισεκατομμυριούχου των «Κόκκινων Διαβόλων».

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Άκυρο» του Ζιντάν στους «κόκκινους διαβόλους»
Μάλιστα, πρώην συμπαίκτης του Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλυψε τη λίστα επιθυμιών του «Ζιζού». Ο πρώην σταρ της Δανίας Τόμας Γκράβεσεν μίλησε στο Discovery+ για τον Γάλλο και θυμήθηκε μια συνομιλία που είχαν πριν από δύο χρόνια. «Μίλησα με τον Ζιντάν στη Μαδρίτη πριν από δύο χρόνια και μου είπε ότι υπάρχουν μόνο τρεις προτάσεις που θα ήθελε να δεχτεί. Και είναι η Μαρσέιγ, η Ρεάλ και η εθνική Γαλλίας. Ήμασταν στη Μαδρίτη πριν από δύο χρόνια και μου είπε ακριβώς αυτό. Τον ρώτησα επίσης αν ήταν πρόθυμος να προπονήσει ξανά. Και εκεί μου είπε ότι υπήρχαν δυνατότητες μόνο για αυτούς τους τρεις».

Θυμίζουμε ότι ο 51χρονος τεχνικός ξεκίνησε για πρώτη φορά την προπονητική του καριέρα με την ομάδα Β της Ρεάλ Μαδρίτης προτού προωθηθεί στην πρώτη το 2016 και διορίστηκε εκ νέου στο ρόλο το 2019. Η εξαιρετική επιτυχία του Ζιντάν χάρισε στη Μαδρίτη δύο πρωταθλήματα και Σούπερ Καπ Ισπανίας, τρία Champions League και άλλες μεγάλες διακρίσεις.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X