Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αρνητικός στο να αναλάβει ο Ζιντάν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αρνητικός στο να αναλάβει ο Ζιντάν
Photo Credits: INTIME

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν δείχνει πρόθυμος να αναλάβει τα ηνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την νέα σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν φαίνεται πείθεται και πολύ από το project της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά το γεγονός πως αποτελεί έναν από τους επικρατέστερους στόχους για εκείνη το καλοκαίρι.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ, βέβαια, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «κόκκινους διαβόλους» και απάντησε στην φημολογία περί απομάκρυνσής του λέγοντας ότι δεν ανησυχεί μήπως χάσει την θέση του στον πάγκο.

Ωστόσο, όλα τα ενδεχόμενα είναι άνοιχτα, καθώς ο σερ Τζιμ Ράτκλιφ, ο οποίος πήρε μετοχές του συλλόγου, φέρεται να σκέφτεται την αντικατάσταση του Ολλανδού προπονητή.

Και, μάλιστα, υπήρξαν ρεπορτάζ που ανέφεραν πως ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος θα ήθελε να δει τον Ζιντάν στον πάγκο της ομάδας.

Ο Γάλλος παραμένει χωρίς δουλειά μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2021 και δήλωσε πρόσφατα ότι θα ήθελε να επιστρέψει.

Ωστόσο, όπως μετάδωσε το RMC, ο «Ζιζού» δεν πιστεύει ότι η Γιουνάιτεντ είναι καλή επιλογή για να συνεχίσει την καριέρα του και έχει απορρίψει το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο «Ολντ Τράφορντ».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X