Η σπέκουλα έχει σκοπό, αλλά η ΑΕΚ δεν τους... βλέπει!

Η σπέκουλα έχει σκοπό, αλλά η ΑΕΚ δεν τους... βλέπει!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για όσα επιχειρούν να πετύχουν με τη λασπολογία αλλά αγωνιστικά αποτυγχάνουν ελέω Αλμέιδα και γενικά ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν έχουν τον Θεό τους και δεν θα το βρουν ποτέ αναμφισβήτητα αφού δεν έχουν καμία διάθεση να το πράξουν. Ο στόχος τους είναι συγκεκριμένος και πλέον τους έχουν καταλάβει ακόμη και οι δικοί τους, οι οποίοι μάλιστα δικαιολογημένα γκρινιάζουν για την κατάσταση που τους υποχρεώνουν να βιώνουν, ρίχνοντας το επίπεδο πολύ χαμηλά! Το χειρότερο είναι ότι και οι τοποθετημένοι για να λένε τα πράγματα όπως θέλουν δεν τους απασχολεί καν να εκτεθούν, πρώην διαιτητές σε αυτοεξευτελισμό και δεν αναφέρομαι στον Σπάθα. Βλέπουν χέρια εκεί που ξεκάθαρα δεν υπάρχουν κι ήρθε μια άψογη λήψη να τους εκθέσει ανεπανόρθωτα.

Πόσο χαμηλά να ‘χεις φτάσει όμως να κράζεις για το 4ο γκολ της ΑΕΚ σε ένα ματς που ‘χει κάνει come back με απόλυτα πειστικό τρόπο ποδοσφαιρικό, τι πόνο σου προκαλεί η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, πόσο υποφέρεις να βρεις κάτι να υποστηρίξεις προκειμένου να υπερασπιστείς το ψέμα σου; Ρητορικά τα ερωτήματα προφανώς. Εννοείται πως η σπέκουλα έχει σκοπό, στόχο συγκεκριμένο, λέγε – λέγε – λέγε, πάντα κάτι θα μείνει, αυτό σκέφτεται ο βλάκας της αστείας (εν έτη 2024) επικοινωνιακής πολιτικής που έχει εντολή να κάνει ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου να μένει η λάσπη.

Ελάχιστα τα ματς που δεν έχουν πει-γράψει λέξη για την ΑΕΚ και περισσότερο στα ντέρμπι. Διότι τι να πουν σε αυτά… Γράφουν με την ελπίδα ότι κάτι θα μείνει και μόνο. Ποιοι; Αυτοί που επί σειρά ετών έπαιζαν με σειρά ομάδων στις υπηρεσίες τους ανά δεκαετία και όμως τολμάνε να λερώνουν το στόμα τους με την Ένωση για αυτά που έκαναν εκείνοι. Μέχρι και τον Τσιλούλη ανέδειξαν σε …Φαν Μπάστεν προκειμένου να εξυπηρετήσουν το σκοπό τους, τη σπέκουλα που αναφέρω παραπάνω, δίχως επιχείρημα αλήθεια τι να κάνουν εκτός από το να εκτεθούν. Και μετά έρχεται το άτιμο το χορτάρι!

Είναι στα αλήθεια απόλαυση να βλέπεις την ΑΕΚ του Αλμέιδα

Διότι η ΑΕΚ αποδεικνύει στο γήπεδο και στους αγωνιστικούς χώρους ότι δεν τους… βλέπει. Τους σέβεται όλους, τους κερδίζει, τους αποδεικνύει πως δεν μπορούν να έχουν καν λόγο αμφισβήτησης. Και στο τέλος της οποίας κουβέντας υπάρχει ένα πράγμα που δεν γίνεται να ξεπεράσουν με όση γελοία προπαγάνδα κι αν χρησιμοποιήσουν: ελάτε να την κερδίσετε να της το πάρετε. Όσο κι αν μιλάνε και προσπαθούν οι οποιοι αστείοι επικοινωνιολόγοι τους και ο κάθε Βαρούχας, η αλήθεια είναι πάντα μια, στο γρασίδι, πουθενά αλλού. Κι εκεί φέτος και από πέρυσι δεν έχουν καμία απάντηση. Μόνο υποφέρουν… Η σπέκουλα έχει σκοπό, αλλά η ΑΕΚ δεν τους... βλέπει!

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, αν και με τον ΠΑΣ δεν πρόλαβαν ούτε αυτή να έχουν, πέθανε μέσα σε ένα δεκάλεπτο. Και διάολε ηταν τέτοια η εικόνα της ομάδας του Πελάδο που δεν άφηνε και πιθανότητα σκέψης για στραβή. Έγινε το 2-2, ακολούθησε το 3-2, όλα βάση ποδοσφαιρικής εικόνας και έρχεται το τέταρτο γκολ για να γελοιοποιηθούν! Έστησαν επικοινωνιακή παρωδία για κανονικό γκολ και έπεσαν στην παγίδα που δημιούργησαν. Είναι ξέρετε κι αυτό μια απόδειξη ότι καταλαβαίνουν, ότι γνωρίζουν, πως το έχουν εμπεδώσει: με αυτήν την ΑΕΚ αν δεν τα κάνει η ομάδα μόνη της άσχημα, η ελπίδα που λέγαμε και όταν πρόκειται για ποδόσφαιρο στην πραγματικότητα υπάρχει μόνο αν η Ένωση τα κάνει από μόνη της μαντάρα.

Το δεύτερο ημίχρονο, η αξιοποίηση του βάθους του ρόστερ και της ποιότητας αυτού, είναι ο δρόμος για την ΑΕΚ και ο Ματίας Αλμέιδα το γνωρίζει καλά. Για αυτό εξέφρασε την ικανοποίηση του να βλέπει την ομάδα του να παίζει, για αυτό είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια: απολαμβάνει να την βλέπει, όπως όλοι μας, ακόμη και αυτοί που προσπαθούν να την πλήξουν με αστείο επικοινωνιακό τρόπο! Ένταση, ρυθμό, ποδόσφαιρο του τώρα, του σήμερα και αξιοποίηση προσώπων στο απόλυτο από τον κορυφαίο τεχνικό στο πρωτάθλημα. Εμείς έπαρση δεν έχουμε, φαβορί είμαστε μα δεν σημαίνει ότι το ξαναπήραμε ήδη, κάθε άλλο. Αλλά για να την αμφισβητήσουν πρέπει να βρουν τρόπο στο χορτάρι αφού δεν αρκεί το επικοινωνιακό επ’ ουδενί!

Η σπέκουλα έχει σκοπό, αλλά η ΑΕΚ δεν τους... βλέπει!

Υγ: Ο Σέρχιο Αραούχο θέλει να γίνει σημαντικός, για να το πετύχει θέλει ο ίδιος, ή έστω έτσι νιώθει, ρυθμό! Για αυτό πήγε να παίξει και το ζητούσε επίμονα στην ΑΕΚ Β. Δεν γνωρίζω αν θα του κάνει καλό, αντιλαμβάνομαι όμως την επιθυμία του και αυτή δείχνει την κατάσταση επιθυμίας για back to back μέσα στην ομάδα. Αυτό περνάει και στην υπόλοιπη ομάδα: Η ΑΕΚ του Αλμέιδα απογειώνεται από τον εσωτερικό ανταγωνισμό!

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X