Ξέσπασε ο αδερφός του Μιχάλη Κατσούρη: «Γιατί τους άφησαν ελεύθερους; Δεν θα δικαστούν ποτέ οι Κροάτες» (VIDEO)

Ξέσπασε ο αδερφός του Μιχάλη Κατσούρη: «Γιατί τους άφησαν ελεύθερους; Δεν θα δικαστούν ποτέ οι Κροάτες» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ξέσπασε ο αδερφός του Μιχάλη Κατσούρη για τους Κροάτες που αφέθηκαν ελεύθεροι... «Γιατί τους άφησαν ελεύθερους; Δεν θα δικαστούν ποτέ οι Κροάτες»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αδερφός του Μιχάλη Κατσούρη που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι μετά από την επίθεση χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια, μίλησε στην ΕΡΤ για την ατιμωρησία που υπάρχει στην Ελλάδα σχετικά με τα περιστατικά οπαδικής βίας.

«Στην οπαδική βία βλέπω ότι δεν υπάρχει τιμωρία. Σπάνε, χτυπάνε, σκοτώνουν και με έναν μαγικό τρόπο βγαίνουν όλοι έξω. Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται. Η αλήθεια είναι ότι εμείς περιμένουμε ακόμα το γιατί. Γιατί ήρθανε τόσα χιλιόμετρα αυτοί χωρίς να τους σταματήσουνε, έστω να κάνουνε κάτι… Το ξέρανε όλοι. Άλλο ένα γιατί; Γιατί τους αφήσαν ελεύθερους; Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα δικαστούν ποτέ στην πραγματικότητα. Γιατί όταν θα γίνει το δικαστήριο δεν νομίζω να έρθουν, εκτός από τους δικηγόρους τους» είπε αρχικά.

«Όταν είδα τα βίντεο, δεν το πίστευα. Εγώ έβλεπα ένα στρατό με αυτοκίνητα, με κουκουλοφόρους… Ήταν αδιανόητο» συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ERT NEWS (@ertnews)

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X