Τάιλερ Μακμπέθ: «Το καλοκαίρι θα παντρευτούμε με τον Στέφανο Κασσελάκη στην Ελλάδα» (VIDEO)

Τάιλερ Μακμπέθ: «Το καλοκαίρι θα παντρευτούμε με τον Στέφανο Κασσελάκη στην Ελλάδα» (VIDEO)

Στην αποκάλυψη ότι το καλοκαίρι θα γίνει ο γάμος του με τον Στέφανο Κασσελάκη στην Ελλάδα, προχώρησε ο Τάιλερ Μακμπέθ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αποκάλυψη ότι το καλοκαίρι θα γίνει ο γάμος του με τον Στέφανο Κασσελάκη στην Ελλάδα, προχώρησε ο Τάιλερ Μακμπέθ.

Ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Star, μίλησε για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και για την επαγγελματική του δραστηριότητα στις ΗΠΑ, ενώ τόνισε ότι θέλει να προσφέρει εθελοντικά στη χώρα μας, στον χώρο της υγείας, που γνωρίζει ως πολύπειρος νοσηλευτής.

Σε ερώτηση για το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, που προσφάτως ψηφίστηκε από τη Βουλή και αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να παντρευτεί και στην Ελλάδα με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο κ. Μακπέθ απάντησε: «Είναι ένα εξαιρετικό βήμα, στη σωστή κατεύθυνση για την Ελλάδα. Βεβαίως, υπάρχει ακόμα έδαφος που πρέπει να καλυφθεί. Το νομοσχέδιο δεν ήταν εξαιρετικά συμπεριληπτικό, για παράδειγμα για τα δικαιώματα των τρανς». Πρόσθεσε όμως ότι «σχετικά με την πρόοδο, με την έννοια της ισότητας» πρόκειται για εξαιρετική ευκαιρία.

Αναφορικά με το σενάριο να παντρευτεί το καλοκαίρι με τον Στέφανο Κασσελάκη, απάντησε: «Ναι! Το σκεφτόμαστε. Θα το κάνουμε, εδώ στην Ελλάδα, το καλοκαίρι».

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X