Τέλος και αυτό το «παραμύθι»: Κανονικό το γκολ του Πόνσε - To VIDEO που δείχνει όλη την αλήθεια

Τέλος και αυτό το «παραμύθι»: Κανονικό το γκολ του Πόνσε - To VIDEO που δείχνει όλη την αλήθεια
Photo Credits: INTIME

Ακόμη μία φάπα στα «παραμύθια» και την προπαγάνδα για το γκολ του Πόνσε στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα με δυνατό και ξεκάθαρο video που δείχνει όλη την αλήθεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επικράτησε στη Νέα Φιλαδέλφεια με 4-2 του ΠΑΣ Γιάννινα και στα social media και όχι μόνο κυριάρχησε μία προπαγάνδα για τον τρόπο με τον οποίο ο Έκι Πόνσε διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Και τι δεν γράφτηκε; Και τι δεν ειπώθηκε; Για χέρια του Αργεντινού και του Λιούμπιτσιτς, για χέρι του Πόνσε, ωστόσο στην προπαφάνδα αυτή μπαίνει ένα τέλος. Και πώς; Μα, φυσικά, με το βίντεο που ακολουθεί και στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα η αλήθεια.

Οι αντίπαλοι της ΑΕΚ και οπαδοί τους την βλέπουν κατάματα. Βλέπουν πως το «παραμύθι» που πήγαν να σερβίρουν ή να σερβιριστούν δεν έχουν… δράκο. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως ο Πόνσε πετυχαίνει ένα πεντακάθαρο γκολ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα στο ματς.

Πλέον, είναι δεδομένο πως η Ένωση ως πρωτοπόρος και ως νταμπλούχος θα δεχθεί ανελεήτο πόλεμο. Θα γραφτούν πολλά, αλλά εν τέλει η αλήθεια λάμπει πάντα.

Δείτε το βίντεο:

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X