ΑΕΚ: «Σκασμένος» μετά τον αποκλεισμό ο Παπασταμάτης - Παίρνει άμεσα αποφάσεις!

ΑΕΚ: «Σκασμένος» μετά τον αποκλεισμό ο Παπασταμάτης - Παίρνει άμεσα αποφάσεις!
Photo Credits: INTIME

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας χάντμπολ, Σταμάτης Παπασταμάτης θα πάρει άμεσα αποφάσεις μετά τον αποκλεισμό που «πλήγωσε» το πρεστίζ της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχασε μια τεράστια ευκαιρία να βρεθεί στο Final-4 του Κυπέλλου και να διεκδικήσει το τρόπαιο μετά την ήττα από την Δράμα.

Ένα αποτέλεσμα που έφερε όπως ήταν λογικό μεγάλη απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας. Μετά το παιχνίδι κανείς δεν είχει κουράγιο για λόγια.  Ο πρώτος που είναι σκασμένος για την απώλεια του Κυπέλλου, αλλά και οργισμένος από την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας, είναι ο διοικητικός ηγέτης, Σταμάτης Παπασταμάτης.

Ο ίδιος δεν συνηθίζει να παίρνει αποφάσεις εν θερμώ ωστόσο είναι σίγουρο πως οι κινήσεις του θα έχουν ως στόχο να κάνει τους πάντες να καταλάβουν σε ποια ομάδα βρίσκονται και πόσο πολύ πλήγωσαν το πρεστίζ ενός τμήματος που έχει συνηθίσει να κρατάει ψηλά την σημαία του «Δικεφάλου» και να κάνει υπερήφανο τον κόσμο του. Για αυτό και θέλει όσοι βρίσκονται αυτή την στιγμή στην ομάδα να αναλογιστούν το βάρος της ευθύνης που τους αναλογεί και να κατανοήσουν ότι δεν γίνεται σε αυτό το τμήμα να περνάει έτσι, χωρίς συνέπειες, μια τέτοια απαράδεκτη αγωνιστική συμπεριφορά.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X