Αλμέιδα, Αραούχο και η ΑΕΚ πάνω απ’ όλους

Αλμέιδα, Αραούχο και η ΑΕΚ πάνω απ’ όλους
Photo Credits: INTIME

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει για το πολύ ευτυχές γεγονός να βιώνει η ΑΕΚ την απόλυτη αγάπη και ειλικρίνεια από τους δικούς της ανθρώπους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι εύκολο να βρει κανείς τον τρόπο για να δημιουργήσει ίντριγκα και να παρερμηνεύσει καταστάσεις, όταν κρίνει εκ του ασφαλούς δίχως να έχουν ερωτηθεί αυτοί που γνωρίζουν την αλήθεια και τις απαντήσεις.

Χάρηκε ο Αλμέιδα, λοιπόν, όταν του έγινε το σχετικό ερώτημα για τον Σέρχιο Αραούχο, διότι αν δεν του γινόταν, ενδεχομένως σήμερα να διαβάζαμε τέρατα. Άλλωστε ο προπονητής της ΑΕΚ ευχαρίστησε γι’ αυτό και μας έδειξε για ακόμα μία φορά ότι είναι πάντοτε ανοιχτός να απαντά στα δύσκολα ερωτήματα με ειλικρίνεια.

Με το που έγινε η σχετική ερώτηση έσπευσε να πει ότι «καλό ήταν αυτό για εμένα τώρα ώστε να μην συνδεθούν πράγματα με το συμβόλαιό του Σέρχιο και οτιδήποτε άλλο».

Ο ίδιος ο Αραούχο, λοιπόν, ζήτησε να πάει και να παίξει με τη δεύτερη ομάδα διότι καταλαβαίνει ότι είναι πολύ μακριά από τον περυσινό εαυτό του. Αντιλαμβάνεται επίσης ότι σε αυτό το σημείο που έχει οδηγηθεί το πρωτάθλημα και με την ΑΕΚ να μην έχει το παραμικρό περιθώριο να στερηθεί βαθμούς σε μία κούρσα που οι άλλοι διαρκώς ευνοούνται από τη διαιτησία, πως δεν θα του δοθεί ο χρόνος μέσα από την πρώτη ομάδα, ώστε να βρει το ρυθμό του.

Το εγώ και εμείς

Οποιοσδήποτε άλλος θα μπορούσε να το βλέπει διαφορετικά και να αισθάνεται ενοχλημένος επειδή ο προπονητής δεν τον ρίχνει περισσότερο στις μάχες. Ο Αργεντινός επιθετικός επέλεξε έναν διαφορετικό δρόμο, αυτόν της προσπάθειας μέσα από μία όχι και τόσο κολακευτική για το προφίλ του διαδικασίας, ώστε να ενισχύει τις πιθανότητές του να κερδίσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Σπάνια ποδοσφαιριστές με τέτοιο προφίλ αποφασίζουν να χαμηλώσουν το’’ εγώ’’ τους καλό της ομάδας. Ο Αραούχο είναι λατρεμένος και θα συνεχίσει να είναι τέτοιος για πάντα, διότι δεν θέλει το τέλος του στην ΑΕΚ, το οποίο ενδεχομένως θα είναι το ερχόμενο καλοκαίρι, να είναι τόσο αδιάφορο.

Θέλει να τον θυμούνται επειδή θα έχει προσπαθήσει ξανά να δώσει το καλύτερο που έχει ώστε η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Θέλει να τον θυμούνται ενεργό και πρωταγωνιστή, γι’ αυτό και κάνει μία επιλογή που ελάχιστοι επαγγελματίες τέτοιου επιπέδου θα αποφάσιζαν για τους εαυτούς τους.

Και από την άλλη, έχουμε την ευτυχία να κάθεται στον πάγκο της ΑΕΚ ένας προπονητής ο οποίος θα τολμήσει να δείξει την αλήθεια για το καλό της ομάδας ακόμα και στο πιο αγαπημένο παιδί του.

Θα του δώσει να καταλάβει ότι πρέπει να κάνει κάτι για να γυρίσει την κατάσταση ώστε να ωφεληθεί πάνω από όλα το σύνολο και όχι κάποιος εκ των δύο, μεμονωμένα. Η τελευταία διετία της ΑΕΚ δίνει πέραν των ποδοσφαιρικών, και μαθήματα ζωής. Μαθήματα ειλικρινούς στάσης απέναντι στο καλό των πολλών και όχι του ενός. Πάρουμε δεν πάρουμε το πρωτάθλημα, αυτό που ζούμε την τελευταία διετία είναι αυτό που πάντα θέλαμε.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X