Περιζήτητος ο Νάγκελσμαν: Τον θέλουν τρεις αγγλικές ομάδες και η Μπαρτσελόνα

Περιζήτητος ο Νάγκελσμαν: Τον θέλουν τρεις αγγλικές ομάδες και η Μπαρτσελόνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν φαίνεται ότι βρίσκεται στο… στόχαστρο πολλών συλλόγων καθώς δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα συνεχίσει στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Γερμανίας.

Ο νεαρός προπονητής έχει συμβόλαιο με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της πατρίδας του για να καθοδηγήσει την «νάσιοναλμανσαφτ» στο EURO του προσεχούς καλοκαιριού.

Με την ολοκλήρωση της διοργάνωσης είναι ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του αλλού και ήδη φαίνεται πως… πολιορκείται από συλλόγους του εξωτερικού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας Bild, ο Νάγκελσμαν είναι στο… στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Λίβερπουλ και της Νιούκαστλ. Από τις τρεις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ μόνο η Λίβερπουλ είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει προπονητή καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ήδη ανακοινώσει την αποχώρησή του στο τέλος της σεζόν.

Υπάρχει, βέβαια, και η Μπαρτσελόνα που αναζητά τον αντικαταστάτη του Τσάβι, ο οποίος επίσης έχει κάνει γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει μετά την ολοκλήρωση της περιόδου.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X