Μονόδρομος η νίκη για την ΑΕΚ Β’ κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου με... Αραούχο (15:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Μονόδρομος η νίκη για την ΑΕΚ Β’ κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου με... Αραούχο (15:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ Β' έχουν ως μοναδικό στόχο το τρίποντο, το οποίο θα τους φέρει στην πρώτη πεντάδα του Β’ ομίλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σημαντικό ματς για την ΑΕΚ Β’!

Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται στο «Σεραφείδιο» σήμερα στις 15:00, τον Απόλλων Πόντου για την 21η αγωνιστική της Super League 2. Μάλιστα ο Νίκος Κούστας σε αυτό το πολύ σημαντικό ματς θα έχει και τον… Σέρχιο Αροαύχο διαθέσιμο.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ως μοναδικό στόχο το τρίποντο, το οποίο θα τους φέρει στην πρώτη πεντάδα του Β’ ομίλου και ένα βήμα πιο κοντά στα play off. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της η Ένωση είναι αήττητη, έχοντας 3 ισοπαλίες και μία νίκη, αυτή κόντρα στην Κοζάνη εκτός έδρας, ενώ στους δύο τελευταίους αγώνες της- κόντρα σε Κοζάνη και Ηρακλή-έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία της.

Όσον αφορά τώρα τα αγωνιστικά, ο Νίκος Κούστας δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, καθώς υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του. Μάλιστα, ενδέχεται με την Β’ ομάδα της ΑΕΚ να αγωνιστεί, με δική του επιθυμία και ο Σέρχιο Αραούχο, με βάσει τα όσα δήλωσε και ο Ματίας Αλμέιδα μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Όσον αφορά τον Απόλλων Πόντου, είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, καθώς μετά από 20 αγωνιστικές, μετράει μόλις έντεκα βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση. Στα εκτός έδρας παιχνίδια του δεν τα πάει καθόλου καλά, καθώς έχει 8 ήττες και μια νίκη με 3 γκολ ενεργητικό και 21 παθητικό. Η τελευταία νίκη για την ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ήρθε στις 4 Φεβρουαρίου με σκορ 2-0 κόντρα στον Καμπανιακό. Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο Έλληνας τεχνικός υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X