Λίβερπουλ: Ρίχνει την τελευταία της ζαριά για τη μεγάλη επιστροφή του Έντουαρντς

Λίβερπουλ: Ρίχνει την τελευταία της ζαριά για τη μεγάλη επιστροφή του Έντουαρντς
Photo Credits: INTIME

Μια τελευταία προσπάθεια για να επαναφέρει στις τάξεις της τον Μάικλ Έντουαρντς αναμένεται να κάνει η διοίκηση της Λίβερπουλ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο διακαής πόθος της διοίκησης της Λίβερπουλ αποτελεί ο Μάικλ Έντουαρντς. Από την ημέρα που αποφάσισε να αποχωρήσει από το «Άνφιλντ» ο Έντουαρντς απασχολεί σχεδόν κάθε καλοκαίρι τους «κόκκινους» οι οποίοι προσπαθούν με… μανία να τον επαναφέρουν στον σύλλογο.

Σύμφωνα ωστόσο με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Μάικ Γκόρντον δεν το βάζει κάτω και αναμένεται να επιστρέψει με νέα πρόταση στον Έντουαρντς, προσφέροντας του ανώτερο ρόλο από αυτό του αθλητικού διευθυντή που υπηρέτησε στο παρελθόν.

Η διοίκηση της Λίβερπουλ θέλει να δώσει τα «κλειδιά» ολόκληρου του αθλητικού πρότζεκτ στον Έντουαρντς ώστε να επιλέξει εκείνος τους συνεργάτες του. Μέχρι στιγμής ο Έντουαρντς δεν δείχνει πρόθυμος να επιστρέψει ωστόσο η Λίβερπουλ θα κάνει μια ακόμη προσπάθεια ευελπιστώντας να καταφέρει να τον πείσει να υπογράψει και να αναλάβει εξ ολοκλήρου το αθλητικό πρότζεκτ της νέας εποχής.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X