Έκπληξη: Παίζει με την ΑΕΚ Β' αύριο ο Αραούχο!

Έκπληξη: Παίζει με την ΑΕΚ Β' αύριο ο Αραούχο!
Photo Credits: INTIME

Ο αρχηγός της ΑΕΚ χρειάζεται ρυθμό στα πόδια του και θα ενδέχεται να παίξει αύριο με την ΑΕΚ Β'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προς… έκπληξη με τον Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ!

Ο αρχηγός της Ένωσης δεν μπορεί να βρει χρόνο συμμετοχής ως βασικός στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, παρά μόνο μερικά λεπτά ως αλλαγή. Έτσι αφού έκανε ένα ειδικό πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου, ενδέχεται να παίξει αύριο με την ΑΕΚ Β’ στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου για την Super League 2.

Για αυτό ο Αργεντινός άσος έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Φιλαδέλφεια, ώστε αύριο να παίξει πολλά λεπτά και να ανεβάσει ρυθμούς ενόψει πλέι οφ.

Τελευταία φορά που έπαιξε βασικός ήταν στις 12 Νοεμβρίου 2023 στο 3-0 με την Λαμία στη Νέα Φιλαδέλφεια και έκτοτε έμεινε εκτός λόγω του γνωστού προβλήματος στο γόνατο, ενώ με την επιστροφή του δεν έχει παίξει ποτέ στην αρχική 11άδα. 9 συμμετοχές μόνο ως αλλαγή και αυτές τις περισσότερες φορές για λίγα λεπτά προς το τέλος των αγώνων.

Προφανώς και ο Αραούχο ψάχνει τον εαυτό του και αναζητά πως θα βρει ρυθμό και περισσότερα αγωνιστικά λεπτά για να μπει ακόμη πιο έτοιμος στα κρίσιμα ματς των πλέι οφ που ακολουθούν και να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του Ματίας Αλμέιδα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X