ΑΕΚ: Ειδική διαχείριση για Αραούχο - Ολα τα δεδομένα

ΑΕΚ: Ειδική διαχείριση για Αραούχο - Ολα τα δεδομένα
Photo Credits: INTIME

Ο Σέρχιο Αραούχο ψάχνει χρόνο συμμετοχής ενόψει των κρίσιμων αγώνων των πλέι οφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Aραούχο μετρά μέχρι σήμερα 26 συμμετοχές με την φανέλα της ΑΕΚ για την φετινή σεζόν, αλλά μόλις 890 αγωνιστικά λεπτά με 3 γκολ.

Τελευταία φορά που έπαιξε βασικός ήταν στις 12 Νοεμβρίου 2023 στο 3-0 με την Λαμία στη Νέα Φιλαδέλφεια και έκτοτε έμεινε εκτός λόγω του γνωστού προβλήματος στο γόνατο, ενώ με την επιστροφή του δεν έχει παίξει ποτέ στην αρχική 11άδα. 9 συμμετοχές μόνο ως αλλαγή και αυτές τις περισσότερες φορές για λίγα λεπτά προς το τέλος των αγώνων. Προφανώς και ο Αραούχο ψάχνει τον εαυτό του και αναζητά πως θα βρει ρυθμό και περισσότερα αγωνιστικά λεπτά για να μπει ακόμη πιο έτοιμος στα κρίσιμα ματς των πλέι οφ που ακολουθούν και να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του Ματίας Αλμέιδα.

Την ίδια ώρα ο Αργεντίνος τεχνικός της ΑΕΚ επιλέγει να τον βάζει ως αλλαγή καθώς δεν τον θεωρεί έτοιμο για όσα ζητά στο χορτάρι, προτιμώντας τον Στίβεν Τσούμπερ πίσω από τον φορ. Ωστόσο, απαιτείται ειδική διαχείριση μέσω αγώνων πια για τον Αραούχο ώστε να βρει πάλι τα πατήματα του, να αποκτήσει ρυθμό και να μπει στην ομάδα περισσότερο, ενόψει των πλέι οφ της Super League και να αποτελέσει ξανά ένα σημαντικό όπλο στην επίθεση και στο πρέσινγκ.

Να θυμίσουμε ότι ο Αραούχο βρίσκεται στους τελευταίους μήνες του συμβολαίου, υπάρχει σε εξέλιξη κουβέντα για την επέκταση του και το προσεχές διάστημα αναμένονται εξελίξεις. Προφανώς ο 32χρονος πια «Τσίνο» δεν είναι μία απλή-συνηθισμένη περίπτωση ποδοσφαιριστή για το κλαμπ, αλλά μία ιδιαίτερη. Και για αυτό βρίσκονται άπαντες σε αναμονή…

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X