ΑΕΚ: Για την πρόκριση στον τελικό (21:30) με Θρακομακεδόνες η ανδρική ομάδα Futsal

Η ΑΕΚ «σκόρπισε» (6-1) τον Παναθηναϊκό και παραμένει πάντα πρώτη!
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα Futsal της ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα στις 21:30 τους Θρακομακεδόνες εκτός έδρας με στόχο τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση και του φετινού τροπαίου είναι έτοιμη να κάνει σήμερα η ανδρική ομάδα Futsal της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει απόψε στις 21:30 τους Θρακομακεδόνες εκτός έδρας για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το παιχνίδι είναι νοκ άουτ και η ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη θέλει μόνο τη νίκη και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό όπου θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι.

Οι Θρακομακεδόνες Futsal, είναι πρωτοπόροι στον Β’ Όμιλο της Futsal League και η μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας υποδέχονται την ΑΕΚ που μετά από 23 αγωνιστικές κρατάει τα ηνία της κατάταξης της Stoiximan FSL. Η «Ένωση» είναι το μεγάλο φαβορί καθώς τις δύο ομάδες χωρίζει μια ολόκληρη κατηγορία ωστόσο στις τάξεις του «Δικεφάλου» αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με σοβαρότητα και θέλουν να «κλειδώσουν» τη νίκη εύκολα και χωρίς άγχος.

Στο άλλο «ζευγάρι» μια θέση στον τελικό διεκδικούν Δούκας και Νέο Ικόνιο. Οι δύο ομάδες έχουν μια μικρή προϊστορία τα τελευταία χρόνια στο Κύπελλο. Τη σεζόν 2020-2021 το Νέο Ικόνιο είχε αποκλείσει τον ΑΣΕΔ στα προημιτελικά, μπαίνοντας έτσι στο Final-4, ενώ πέρυσι ο Δούκας είχε πετάξει έξω από τη διοργάνωση τους «νερατζούρι» από τη Β’ Φάση του θεσμού.

 

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X