Η σοβαρή ΑΕΚ κερδίζει και τον ΠΑΣ Γιάννινα και... μένει κορυφή! (19:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η σοβαρή ΑΕΚ κερδίζει και τον ΠΑΣ Γιάννινα και... μένει κορυφή! (19:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει με τον κόσμο της τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην κορυφή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει το σερί που έχει χτίσει και να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» (19:00 COSMOTE Sport 2 και LIVE μετάδοση ENWSI TV) για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League και προτελευταία της κανονικής διάρκειας.

H AEK θα επιδιώξει να διευρύνει το νικηφόρο σερί της, ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή. Το περασμένο Σάββατο (24/2) οι «κιτρινόμαυροι» έφυγαν με το «τρίποντο» (1-3) από τη έδρα της επικίνδυνης Λαμίας, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και με τα τρία τέρματά τους δε να συνιστούν προϊόν πολλής δουλειάς.

Έτσι, μετά και τη νέα γκέλα του Παναθηναϊκού και τις, έστω και δύσκολες, νίκες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, οι νταμπλούχοι Ελλάδας βρίσκονται με 55 βαθμούς στο +1 από τους Θεσσαλονικείς, στο +3 από τους «πράσινους» και στο +5 από τους Πειραιώτες. Στόχος τους, ενόψει και της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», να κάνουν το 2/2 και να μπουν στα Playoffs όντας στην πρώτη θέση, όπου φυσικά θέλουν να παραμείνουν μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Το πλάνο του Ματίας Αλμέιδα και της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ξέρει ότι αν παρουσιαστεί με το καλό της πρόσωπο δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να βάλει τρεις βαθμούς στο σακούλι της. Ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές, καθώς μετά από καιρό η Ένωση έχει παιχνίδι μεσοβδόμαδα, ενώ την Κυριακή έχει το παιχνίδι με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης που έχει μεγαλύτερο δείκτη δυσκολίας. Αποστολή δεν ανακοινώθηκε αλλά ο Ματίας Αλμέιδα έχει να διαχειριστεί τις απουσίες. Δεδομένα εκτός είναι ο Κάλενς που εκτίει ποινή λόγω καρτών, όπως και οι τραυματίες Γκατσίνοβιτς, Μουκουντί, Ζίνι και Ρότα. Αν έχει κάποια άλλη απώλεια θα γίνει γνωστή μαζί με την ενδεκάδα λίγο πριν από την έναρξη του ματς.

Η σοβαρή ΑΕΚ κερδίζει και τον ΠΑΣ Γιάννινα και... μένει κορυφή! (19:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Έτσι με βάση τα παραπάνω δεδομένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Στάνκοβιτς, ενώ στην άμυνα παίζουν κάποια σενάρια.

Ο Σιντιμπέ είναι πολύ πιθανό να προτιμηθεί για το δεξί άκρο της άμυνας, όπως και ο Πήλιος ξανά για το αριστερό άκρο, ενώ για το κέντρο της άμυνας υπάρχει ο ηγέτης Βίντα και δίπλα του ένας εκ των Μήτογλου ή Χατζισαφί ως αριστερό στόπερ.

Ο Σιμάνσκι ίσως επιστρέψει στο βασικό σχήμα και θα αγωνιστεί στο έξι, ενώ ο Λιούμπιτσιτς καραδοκεί για το βασικό σχήμα αντί του Πινέδα στο «οκτώ» αν και πάντα ο Μεξικανός είναι μία σταθερά στον άξονα της ΑΕΚ. Στα δύο άκρα της επίθεσης έχουν το προβάδισμα ο Ελίασον με τον Αμραμπατ εφόσον είναι υγιής και στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Λιβάι Γκαρσία αν είναι 1005 έτοιμος, έχοντας πίσω του σε ελεύθερο ρόλο ξανά τον Τσούμπερ ή τον Μάνταλο.

Το πλάνο του ΠΑΣ Γιάννινα

Από την άλλη, ο ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη Κυριακή (25/2) ήρθε ισόπαλος 2-2 υποδεχόμενος τον ΟΦΗ. Αποτέλεσμα ενδεχομένως που λογίζεται και σαν ήττα, δεδομένου ότι το σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου είχε προβάδισμα δύο τερμάτων στο 20′, το οποίο όμως και απώλεσε στην τελική ευθεία του δεύτερου μέρους. Παρόλα αυτά, συμπλήρωσε μια τριάδα αγώνων χωρίς ήττα, μετρώντας δύο ισοπαλίες και μία νίκη (σημαντικό «διπλό» στον Βόλο). Αποτελέσματα, σε συνδυασμό και με εκείνα των ανταγωνιστών της, που έχουν φέρει τους φορμαρισμένους Ηπειρώτες σε τριπλή ισοβαθμία με τον Βόλο και την Κηφισιά, όντας όλοι στους 17 βαθμούς και στο -2 από τον 11ο Παναιτωλικό.

Επί των αγωνιστικών, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παραταχθεί με απουσίες. Εκτός των πλάνων του Μιχάλη Γρηγορίου έμειναν οι τιμωρημένοι Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ροσέρο και Ριένστρα, αλλά και οι Γκάρο-Μίνα για λόγους τακτικής.

Στην αποστολή του ΠΑΣ συμπεριλήφθηκαν οι: Αθανασίου, Μπακαδήμας, Μπάλαν, Μπεγκάλα, Κιάκος, Κόντε, Νάγκι, Ντεμίρ, Τζίνο, Κύρκος, Λεό, Λιάσος, Ναούμης, Πανάγου, Παντελάκης, Ροσάλες, Σομποτσίνσκι, Σόρια, Σούλης, Τσαούσης, Τούτου, Τζίμας, Παμλίδης και Βρακάς.

Οι διαιτητές του ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

  • Διαιτητής: Δημήτριος Μαλούτας
  • Α’ Βοηθός: Ιορδάνης Απτόσογλου
  • Β’ Βοηθός: Δημήτριος Βεργέτης
  • 4ος διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος
  • VAR: Χρήστος Βεργέτης, Δημήτρης Σαμοΐλης

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X